Diskutera inlägget: Projektadept #3 – Samuel Blomquist (Telemäklarna)

Projektadept #3 – Samuel Blomquist (Telemäklarna)

Samme B

Ålder: 24
Längd: 177
Vikt: 114
Civilstatus: Sambo
Instagram: Har ej

Mitt namn är Samuel Blomquist. En ung man i sina formmässigt absolut inte bästa år. Bor tillsammans med min sambo i en lägenhet i centrala piteå. Jobbar som platschef på Telemäklarnas Comcenter tillsammans med min kollega Stefan Svensson, ni vet den “roliga” killen i piterevyn.

Blev 24 vårar nu i Januari men känner mig ibland som en trött gubbe. Under hela mitt liv har jag alltid varit tjock medans godhjärtade människor kallat mig “kraftig”. Själv har jag alltid känt mig överviktig. På grund av en knäoperation från en hockeyskada gick jag snabbt upp i vikt. När jag ställde mig på vågen och såg att jag gått upp nästan 30kg (127 kg) insåg jag att det var på riktigt och inte bara en känsla. Lyckades med hjälp av kostvanor och lite motion gå ner 27 kg. Vilket jag trodde jag skulle klara av att hålla i och fortsätta min resa neråt på vågen. Men detta gjorde jag som ni ser inte. Jag var nöjd över mitt resultat och blev allt mer obrydd om mina kostvanor igen.

När en kompis för cirka ett år sedan sade till mig: “Ansök till 4klövern Samme”, skrattade jag och sade: Aldrig i livet, det skulle jag aldrig klara av. Medans en tanke hos mig väcktes till liv. Kanske klarar jag av det?

4Klövern tillsammans med Telemäklarna har gett mig denna chans att förändra min kropp och mitt liv en gång för alla. När Ola ringde till mig och berättade att vi skulle köra höll jag på att skita ner mig. Jag blev rädd, men samtidigt väldigt glad och ivrig att börja. Jag ska inte göra mig själv besviken. Nu kör vi!

Huvudmål med projektet
Må bra med min kropp. Få en sund & enkel livsstil som innefattar träning och god hälsa.

5 st delmål med projektet
– Gå ner 20kg.
– Haka på Andreas lilla runda på grisberget utan paus.
– Slippa hitta på ursäkter när t.ex polarna ska på badhuset.
– Orka mer! Se träningen och bra kost som något positivt och inte jobbigt.
– Kunna köpa dom kläderna jag vill och trivas i dom.

 • Erik Söderlund

  Hejna kommer gå galant Samme! hoppas du kommer tillbaka till formen före knäskadan & eventuellt blir du lika bitig som jag!
  lycka till!

 • Hanna Loggert

  U can do it. Tror på dig. Ge inte upp trots att de säkert kommer att kännas tungt vissa gånger. Kram

 • Adam lundstrom

  Kör hårt samme och lycka till!!!

 • Fredde Nilsson

  Härligt Samme! Ska bli skoj att följa din resa!

 • jadde

  Detta kommer bli grymt! Jag hejjar på dig! :)

 • Henrik

  Riktigt intressant! vi kommer stötta dig. Kör hårt Samme!

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Vi kommer stötta dig hela vägen Samme! Det här kommer bli en magisk resa! Kör hårt!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Håller med Tomas till 110% – Jag / Vi kommer att göra vårt yttersta för att hjälpa dig till stordåd Samme. Detta ska verkligen bli en intressant utmaning !!

 • Hanna E

  Stort lycka till! Detta kommer bli en spännande resa att följa. Jag tror det kommer att gå alldeles galant!:)

 • Joakim Berg

  “Gilla”

  Fan så härligt Samme! Tror på dig till 110 %, lycka till och kör hårt!

 • Niklas M

  Tror detta kommer att gå lysande! Lycka till!

 • Steken

  Detta ska bli oerhört intressant att följa. Betar 10K på 2 siffrigt med 4-5 veckor till godo innan projektavslut.

 • nybba

  Kör hårt Samme! Jag håller på dig!

 • Josefin Wallinder

  Kör hårt och lycka till Samuel!! :)