Diskutera inlägget: Projektadept #4 – Anna Hällgren

Projektadept #4 – Anna Hällgren

Anna H

Ålder: 32
Längd: 1.66
Vikt: 63
Civilstatus: Gift med Mattias
Instagram: Återkommer

Att vara en av de utvalda känns grymt roligt och inspirerande! Jag har en idrottslig bakrund där fotboll och hockey har upptagit en stor del av mitt liv. Jag spelade hockey fram till 2010 men blev då tvungen att sluta på grund av en dålig rygg. Lagidrotten har legat mig varmt om hjärtat och när jag slutade hockey för två år sedan blev det ett tomrum. Jag visste att jag ville fortsätta träna och trodde det skulle bli skönt att välja när och vad jag ville träna. Så blev det inte riktigt. Jag skaffade gymkort och har sedan dess besökt gymmet och olika pass till och från. Jag har inte haft någon direkt målsättning med min träning och inte funnit den där glädjen i den som jag hade med mitt lag.

2009 blev jag sjuk och gick upp en hel del i vikt. Jag tappade många kilon ganska snabbt men några har tyvärr etsat sig kvar. Jag tror och hoppas på att detta projekt kommer att vara det jag behöver för att komma tillbaka till den goda formen som jag var i innan jag blev sjuk. Jag är helt övertygad om att jag kommer finna motivationen och glädjen med träningen nu när jag har tydliga mål att jobba mot och någon som följer upp dem. Nu är jag enormt taggad och jag ser med tillförsikt fram emot denna träningsrika vår fylld med mål, som SKA uppnås och förverkligas, det är upp till mig själv nu!

Huvudmål med projektet
Få en vältränad, muskulös kropp och en stabil bålstyrka.

5st delmål med projektet
– Komma igång med träningsrutiner och äta hälsosam kost
– Öka mycket i styrka samt få en stabil rygg
– Minska midjemåttet några cm
– Springa milen på en bra tid. (beroende på hur mkt löpning jag kan träna pga. ryggen.)
– Förmedla de saker som 4klövern lär mig vidare till mina elever på Strömbackaskolan

 • amfibiemannen

  Med tanke på att du är den envisaste person jag vet så lär detta bli riktigt bra! Kommer bli ett intressant halvår har jag en känsla av!

 • Amfibiemannen#2

  Sjukt kul Anna!! Kör!

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Intressant resa! Extra intressant tycker jag löpningen ska bli. Detta är något många kan relatera till, plus att det är kul att se utveckling där. Kör hårt Anna!

 • Ida

  De här kommer bli asgrymt, för att citera Oscar! Hejjar och håller tummarna att det går kanon, och det vet jag att det kommer göra!!

 • Elev

  Heja FRÖKEN!!!

 • INKAS

  Härligt Anna att Du fått chansen till detta. Du är ju målmedveten och envis så detta fixar Du lätt. Kramis på Dig:)

 • http://www.4-klovern.se ola

  Detta kommer att bli riktigt intressant Anna !!

  Du har pressen på dig från läsare, Man, elever, dig själv. Tufft läge att ge upp haha :)

  STORT lycka till !!

 • Anna

  Tack för ert stöd!! Nu är jag sjukt taggad på att köra igång! :)

 • Marcus

  Härligt Anna! Det skulle vara grymt roligt om du kom ikapp mig på löpbandet och “boostar” min motivation! ;-)

 • Ann

  Grymt kul Anna! Lite avis blir jag allt. Det där skulle man behöva :) kör hårt! Jag vet att du kommer att lyckas!

 • Ann

  Kul Anna!
  Man blir lite avis.Det där skulle man behöva. Jag vet att du kommer att lycks. Kör hårt!!