Diskutera inlägget: Projektet 2013 – Ytterligare info ang. besked till adepter (FILM)

Projektet 2013 – Ytterligare info ang. besked till adepter (FILM)

Tack till ALLA som sökt & grattis till de som kom med i projektet !!

// 4klövern

 • Sandra T, Piteå

  Oj vad jag har suttit å väntat å väntat! Mailen plingade till i mobilen å jag fick jävlat hjärtsnörp! MEn ack nä, det va ett mail från CDON.com.
  Stort grattis till alla som kom med, jag kryper tebax å slickar mina sår ett tag ;)
  Jobbigt att kämpa på egen hand, men kommer absolut göra mitt bästa iaf.
  Kämpa på nu alla å stort lycka till! =)

 • Katarina

  Håller med Sandra, att man satt på nålar men inget mail kom. Men som sagt, grattis till alla ni som ska få göra en otrolig resa under kommande månader och önskar er all lycka och ska bli så kul att följa era framsteg!
  Nu drar jag till gymmet och knegar på, take care! :)

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Som sagt vi är väldigt ledsna att vi inte kunde ta på oss fler adepter, men vi har tyvärr inte resurserna för det. Vi hoppas iaf att ni ska få inspiration av adepterna så ni lyckas göra samma resa.

  Kör hårt!

 • Jenny.

  Haha känner mig smått träffas när det gäller att ha skrivit ” en lite sämre ansökan”. :). Tror att vilka ni än har valt så kommer det blir precis som ifjol awesome !! Ska bli sjukt kul att följa nya adepter på deras resa och som du skriver Tomas så kommer deras resa inspirera andra.

 • http://www.4-klovern.se ola

  Precis som Tomas skriver så är det ALLTID tråkigt att behöva säga nej. Jag är hemskt ledsen över att inte kunna erbjuda er den resa som våra adepter kommer att få, MEN det behöver ju inte bytyda att ni inte kan lyckas ändå.

  Jag önskar er stort lycka till !