Diskutera inlägget: Projektet 2014 – Adept #2 Marcus Linde

Projektet 2014 – Adept #2 Marcus Linde

Linde Projektet 2014

Ålder: 34 år
Längd: 173 cm
Vikt: 69 kg
Civil status: Singel
Instagram: @Linde79
Företag du representerar: Sigillet

Jaha… Vad ska jag berätta här då !?

Det har aldrig legat i mitt intresse att konditions eller styrketräna. Men för ca: 2-3 år sedan började jag lite smått med löpning vilket faktiskt var jäkligt roligt. Jag kände att jag snabbt förbättrade konditionen och styrkan.

Tyvärr gick jag för snabbt fram och det resulterade i några mindre “skador” som satt käppar i hjulen för träningen och snabbt som fan var jag tillbaks på noll igen. Så nu efter ett års uppehåll är det dags att ta tag i det igen!

Mina främsta sportprestationer är 3 guldmedaljer i störtlopp. Egentligen ska det vara 3 förstaplaceringar och två guldmedaljer och en dubbel Japp. (Dom snålade in på ädelmetallerna i Björkliden på 80-talet)

Linde Meriter

Huvudmål
Minska midjemåttet en aning och få lite mer styrka i kroppen, omvandla hull till muskler helt enkelt!

Delmål
1. Se att kilon omfördelas.
2. Lära mig mer om vad man bör äta när man tränar.
3. Få tillbaka suget efter träning.
4. Känna att kroppen blir starkare och att man blir piggare i vardagen.
5. Hitta en bra balans mellan jobb, träning och “fritid”.

 • mattias

  Härligt Hårding!
  Nu satans ska jag piska på dig utav h….e och inge gnäll vill jag höra:) Blir spännande att se om bulldegen är formbar!

 • Lisa

  Se till att lägger in det här med “att få ta det lugnt” också. Vill ju inte du ska bli utbränd! ;)

 • Anna

  Ser framemot milen till våren. Nu är det ombytta roller, du har kniven mot strupen i allt! ;) Kommer bli grymt bra det här!!

 • Pahlin

  Fan det här ser jag fram emot! :D

 • Skivstång

  Spännande med stort S!

  Lycka till Linde, bara att ösa på nu :)

 • Hanna E

  Jag satsar en dubbeljapp på att du lyckas!!! Kör hårt!

 • olaenberg

  Ska göra allt jag kan för att du ska kunna hålla dig skadefri och kunna hitta en nivå i din träning som fungerar året om.

  Tror på dig Mackan !!

 • David

  Sjukt kul Linde!! Nu är det bara ta med dig lärdomarna under dessa veckor vidare i livet!