Diskutera inlägget: Projektet 2014 – FÖRE & EFTER bilder

Projektet 2014 – FÖRE & EFTER bilder

Då var det dags, det ni har väntat på. Före & Efter bilderna på adepterna. Vi är oerhört stolta över vad de har lyckats åstadkomma. Men som vi nämnde i filmen tidigare. Så handlar inte allting om siffror på vågen. Vi har nog ALDRIG sett så bra förbättringar på det fysiska som vi har gjort i år. Det är galna förbättringar som samtliga har gjort. Det viktigaste är att göra något som är hållbart och hitta en balans mellan sunt & osunt. Det handlar inte om att göra allting 100% hela tiden. Du ska t.ex. kunna äta allt, men inte alltid.

OBS! Klicka på bilderna för att förstora, Den högra bilden är FÖRE & Den vänstra bilden är EFTER OBS!

Lena Ahlqvist-Vattovaara

lena

 Tommy Andersén

tommy

Marcus Lindé

marcus

Lisa Segerkarl

lisa projektet

(Några av bilderna är tagna med egen kamera, detta pga att adepterna ej närvarade vid fotograferingen)

Tyvärr så valde Jenny Björkén att avsluta projektet tidigare pga. ryggproblem samt personliga omständigheter. Men vi från 4K önskar Jenny all lycka i framtiden. Du kämpade på oerhört bra under den tid som du hade möjlighet att delta.

Projektet 2014 är nu över, och som alltid så är det aningen vemodigt. Men vem vet vad som händer här näst? Blir det något nytt projekt? Blir det något annat? Nu ska vi i alla fall ta en välbehövlig semester. Men här på sidan kommer ni istället kunna ta del av våra egna bestyr under sommaren. Så lite träningsrullar kommer vi definitivt att leverera.

Tack för att ni har följt PROJEKTET 2014. Och TACK TILL ADEPTERNA!

  • mattias

    Mackan du har gjort det väldigt bra! Aldrig sett dig ha denna träningsdiciplin tidigare…..Fast så ser vi ju resultatet oxå. Verkar dessutom ha fått ditt livs första bränna till på köpet:)

  • Hanna E

    Grymt bra jobbat!! Det har verkligen varit kul att följa er resa!