Diskutera inlägget: Projektet 2014 – Jenny Björkén – 1 månad sedan start !

Projektet 2014 – Jenny Björkén – 1 månad sedan start !

Jenny Projektet

Nu har det gått ett antal veckor & tiden bara rinner iväg.

Vi har gjort våran 2:a mätning & tyvärr var inte den lika lyckad som den första. Jag vet precis vad jag ska & inte ska göra…ändå gör jag inte det & då blir kost & träning lidande och på det hittade jag inte riktigt motivationen att ta mig tid till att träna.

Men så vände det efter ett pass Crossfit med alla adepter. Tänk vad lite som behövs ibland! Till min besvikelse så har snön tinat bort & jag kan inte åka längdskidor som jag verkligen älskar. Som tur så får vi prova på en massa nya träningsformer med detta projekt.

Min stora utmaning med detta projekt är att hitta en sund balans med träning & en bra kost. Jag går alltid in i det mesta med “all or nothing” vilket brukar resulterar att jag tappar motivationen efter ett tag.

Så denna gång ska jag hitta en god balans som passar mig & mitt liv!

  • Eva-Lisa Myntti

    Jag hejar på dig! Fattar det där med all or nothing precis… kanske det går att hitta något som “känns” som all or nothing men som är mer hållbart i längden?! Så håller jag tummarna för lite snö, än är vintern inte över. :)

  • olaenberg

    Du kommer garanterat att hitta en bra balans. Att lära av sina misstag är ett ypperligt sätt att lära sig vad man bör förbättra =)

    Kommer att bli superbra detta Jenny ! =)