Diskutera inlägget: Projektet 2014 – Lena Ahlqvist Vaattovaara – 1 månad sedan start !

Projektet 2014 – Lena Ahlqvist Vaattovaara – 1 månad sedan start !

Lena

Medverkan i 4K-projektet smittar av sig! Både hemma och på jobbet pratas det träning och kost betydligt mer än tidigare. Det känns otroligt roligt att själv inspireras som deltagare, men minst lika roligt att det blir ”ringar på vattnet” i omgivningen. En kollega sa nyligen till mig: – ”Gå före mig i lunchkön så får jag se hur du lastar på tallriken.” Inspirerad minsann!

Vi har verkligen fått prova på många olika saker hittills i projektet. En ”burpee” visade sig inte alls ha något släktskap med ordet ”burp”. Vid vår första fystest blev jag snabbt ny bekant med övningen, som visade sig vara en pulshöjare i massor. Det har verkligen varit nyttigt och utvecklande att få teknikgenomgång, inte minst i skidåkning och simning. Det kan rekommenderas för alla i vuxen ålder!

Gymträningen har hittills gått över förväntan och sakta men säkert ökar muskelmassan. Jag har även förbättrat konditionen genom att vara flitig deltagare på spinningpass ett par gånger i veckan. Jag har nu kommit dithän att jag längtar efter att få träna! Bara en sån sak är en härlig känsla!

/ Lena A-V

  • Janne

    Vi hejar på dig Lena! Jäkligt bra inställning

  • olaenberg

    Du har en härlig inställning Lena !

    Riktigt skoj att det blir ringar på vattnet, snacka om WIN —> WIN för ALLA =)