Diskutera inlägget: Proteinrik chokladpudding "prottepudding"

Proteinrik chokladpudding "prottepudding"

Denna efterrätt/mellanmål är ett perfekt alternativ för dem som vill dämpa sötbegäret. Chokladpuddingen är gjort på enbart proteinet “Double PRO choklad” och vatten, vilket gör att själva puddingen enbart innehåller:

110kcal

24g protein
<1g kolhydrater
<0,1g fett Servera gärna “prottepuddingen” (vilket är dens benämning i 4klövern) med Cashewnötter, frusna bär, kiwi, goijibär och lite solrosfrön för att få en perfekt sammansättning. Doublepro är ett kassein och vassle baserat protein vilket innebär att du får både ett snabbt men även det långsamma upptaget av proteiner i kroppen. Därför passar detta utmärkt som ett mellanmål eller kvällsmål. Smaka och njut!

  • Dr. Dahlqvist

    >Skulle vara väldigt intressant att få veta vad den "perfekta sammansättningen" egentligen innebär. Kycklingen med grönsaker och quinoa som publicerades under hösten var en "perfekt måltid med riktigt bra sammansättning" (hur en måltid kan vara perfekt om sammansättningen bara är riktigt bra förstår jag i och för sig inte, men men…). Detta tar ju dock priset då vi här pratar om en "perfekt sammansättning". Så vad är egentligen det? Och hur mycket nötter, bär och frön ska man lägga till för att nå upp till den nivån här?

  • Emelie

    >OPTI!