Diskutera inlägget: Resan fortsätter

Resan fortsätter

Hejsan

Då har man landat efter denna roliga vinter med träning och nyttig mat.  Efter finalen som ägde rum för 11 dagar sen så kände jag att kroppen behövde några dagars vila innan resan mot 90 kg fortsatte. Ni kommer att få följa min resa här på 4-klövern tills jag är klar med mitt mål. Blir att fortsätta att träna som jag gjorde i vintras, känner att det passar mig bra men kanske med tiden så blir det lite mer kondition allt eftersom man blir mindre. Är ganska viktigt att man har både styrka och kondition.

Hade kommit igång igen som sagt men tyvärr så var olyckan framme  i fredags på jobbet. Råkade tramppa med foten i 100 gradigt vatten så nu så har jag en 2:a grad brändskada och blir sjukskriven 2-5 veckor så nu blir träningen lidande då jag inte får anstränga foten nå märkvärt dom närmaste veckorna. Kommer att bli en tuff utmaning framöver men nu får man vara extra noga med kost och dryck så man inte går upp i vikt.

Ha det bra så länge och ta till vara på livet, man vet aldrig när olyckan är framme

 

Samme

 

  • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

    Detta kommer du fixa. Du är stark samme! Tur som sagt att skadan inte blev värre, om än detta är nog grymt! Kämpa på, när detta är avklarat kommer resan känns betydligt enklare!

  • Janne

    Låter kanon Samme. Ska bli kul att följa dig framöver. Du har gjort det grymt bra hittills

  • http://www.4-klovern.se ola

    Klart att den fortsätter! Projektet var bara 1:a kapitlet i den historia som du just nu skriver Samme!