Diskutera inlägget: SAMUEL BLOMQUIST – 1 MÅNAD KVAR!

SAMUEL BLOMQUIST – 1 MÅNAD KVAR!

bild

Tankar om slutspurt

Tiden har gått så otroligt fort! C.a 4 veckor kvar och jag känner inget som helst sug av att detta ska vara över. Men visst ska det bli härligt att kunna unna sig lite mer nu när det blir sommar då semestertider närmar sig och grillat är som godast! Men tänket har förhoppningsvis satt sig i pannbenet. Jodå, ett sundare tänk kommer finnas där. Träningen kommer finnas där. Kunskapen kommer sitta kvar. Att jag kan springa, spela innebandy, badminton, åka slalom och förmodligen lira hockey till vintern utan att dras med mitt dåliga knä, för tunga vikt och trötta kropp är helt fantastiskt. Känslan då man kom hem från uterinken efter lite hockeylir med polarna och knappt förmå sig stödja på knäet i flera dagar efteråt är borta. Känslan av att kunna löpa 30 minuter utan att bryta ihop av smärta är här. Det är helt sjukt så bra det känns!

Tillvägagångssätt

Slutspurten. Körde igång med ett strikt kostschema och ett nytt träningsprogram för lite mer än en vecka sen. Vilket innefattar mer konditionsträning och intensivare styrkepass. Ola kallar det för #KUGGAUPP-schema och det kan jag verkligen hålla med om. Jag kommer köra stenhårt på detta. Betydligt jobbigare är det att ligga på så pass lågt kaloriintag som jag gör nu och huvudvärken smög sig på i början men kroppen blev snabbt van den lite tunnare kosten och nu känns det riktigt, riktigt bra! Jag har valt att inte sluta fokusera på styrketräningen men försöker köra mer kondition för att försöka få bort lite mer vikt. Men som jag tidigare nämnt så har vikten inte riktigt fallit av mig som jag trott då jag kört väldigt mycket styrketräning. Jag har inte slutat titta på vågen men jag känner att mått och fettprocent känns betydligt viktigare för mig.

Mål att uppnå fram tills projektavslut

Jag vill försöka skaka av några extra kilon nu mot slutet. Fixa coopertestet med en betydligt bättre tid. Jag har för en dryg vecka sen lagt in min högsta växel jag kan behärska för tillfället. Målet blir att hålla denna växel, fortsätta ösa på för fullt i gymmet och hålla ut under projektets sista veckor. #kUGGAUPPOCHHÅLLUT!

// Samme

 • samuel

  kriga på och lycka till.
  det kommer att vara värt allt slit då ni är klara med projektet

 • Anton K

  Fortsätt kriga!! Intressant läsning! Helt rätt och kugga upp!!

 • Nano-Sekund

  Hunk-faktorn på denna bild är HÖG !!

  Blicken säger allt Samme, du är grym !!

 • Samme B

  @Samme Tack! Japp nu blire ändå inni kaklet! Känns helt klart redan värt allt slit med tanke på hur friskt mitt dåliga knä blivit bara på så här kort tid.

  @Anton K, Tackar, nu blire att hålla i uppkuggningen! :)

  @Ola, Jo man kan nästan tro fotografen är någon form av poseringsspecialist!
  “Tänk mörka tankar i rodden!” Tror jag tänkte på de kommande sandtagsintervallerna.

 • Anna

  Härligt krigat Samme, nu håller vi ut och ser framemot en rejäl avslutningsfest! ;)

 • http://www.4-klovern.se david

  Cool work det här året Samme! Alltid bra texter som kommer direkt från tanke till penna!

 • Anna W

  Imponerande bra skrivet! Blir alltid lika stolt över dig när jag läser dina inlägg och ser dig på inspelningar medan du kämpar på allt vad du kan :) Håll ut det sista, det här fixar du!!