Diskutera inlägget: SAMUEL BLOMQUIST – VECKA 9

SAMUEL BLOMQUIST – VECKA 9

löp

Tjäna!

Så nu är man snart halvvägs genom detta projekt. Tiden har gått så fort och jag kan knappt förstå att man redan är inne på vecka 9.

Det som är så sjukt roligt är att jag inte tyckt det känts tråkigt eller jobbigt en enda gång under denna tid. Allt går verkligen framåt och jag mår riktigt, riktigt bra!

Eller visst, Coopertestet vi sprang kändes verkligen jobbigt före man väl hade genomfört det. Jag gruvade mig något enormt för detta. Men efteråt var jag trots inte den bästa tiden riktigt nöjd med min prestation och det kändes lite fjantigt att jag gruvat mig så pass mycket för det. Löpning var inte så hemskt som jag kom ihåg det och jag kommer till i Maj sikta på en tid under 15 minuter.

Träningen blir bara roligare och roligare och jag kanontrivs i gymmet. Jag kör 5-6 hårda gympass i veckan och varvar mellan träningpartners för att lära mig så mycket som möjligt. Försöker också lägga in 1-2 konditionspass eller promenader varje vecka. Jag trodde inte jag skulle få upp ögonen så mycket för just styrketräningen. Men det är absolut något jag kommer fortsätta med efter projektavslut.

Jag håller kosten bra. Om än det kan slinka ner ett fikabröd efter fredagslunchen har jag lärt mig att det är faktiskt allt i längden som ska hålla. Vissa kan absolut köra en nolltolerans mot sådant vilket jag gjorde till en början. Det är faktiskt allt i det långa loppet som spelar roll. Tidigare tryckte jag i mig fikat, drickan, skräpmaten och rörde inte på mig överhuvudtaget. Ja, ni förstår nog vad jag menar. Det är ju trots allt en livsstil som ska ändras och hålla livet ut.

/samme

 • http://www.4-klovern.se david

  Bra pepp och grymt jobb hittills Samme!

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Du är en stor inspirationskälla. Riktigt bra jobbat!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Kanonbra hittils Samme !!

  Är en fröjd för ögat att se dig kriga i gymmet dagligen =)

 • Robban S

  Ser bra ut Samme! Man blir fan inspirerad av dina inlägg! Är bara att pallra sig till gymmet! =)

 • Hanna E

  Alltid lika kloka ord från dig Samme!!