Diskutera inlägget: Samuel Sandlund- I gång

Samuel Sandlund- I gång

Som rubriken säger så man igång med träningen, både på gym och med promenader. Tog det ganska lungt på gymmet då man var krasslig från början men nu så har man börjat trappa upp. Har nu kört 3 dagar på gymmet och det blev 2 promenader förra veckan, är väl så det kommer att se ut nu 3 veckor till innan man lägger om träningen, kan kanske öka på promenaderna något till 2-4 gånger i veckan, beroende på ork och motivation.

Måste säga att det är en riktig skön känsla efteråt då man har kört hårt i 1h och knappt kan gå ner för trappen och in i duschen, var ett bra tag sen då det kändes så men som sagt så är det bara härligt.

Får väl se hur det ser ut på söndag då det är dags för en ny koll av vikt och mått, kan väl bli ännu bättre med kosten men det jobbas på det.

ps. kommer senare i veckan att lägga upp en liten film snutt

// Samme

 

 

 • JO

  Keep up the good work!

 • http://fitbessguru.se/mbb David2

  Fortsätt ös på så kommer det bli grymt!!

 • Husmor

  Kör hårt nu Samme. Låt inte den där linslusen Tiburzi ta all plats. Jag vet att du kan ta han ;-)

 • FraaH

  Snyggt Samme!!

 • Kappasmurfen

  Bra skit! Ska bli otroligt intressant att se om du har karaktären för denna otrolig chans & utmaning.

  Lycka till

  // mvh

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Grymt Samme!

  Med rätt inställning så tar man sig dit man vill. Du ska se att detta kommer gå riktigt bra! Kommer bli riktigt intressant att se vad vågen och måtbandet visar nästa gång ;) Kör hårt!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Grymt Samme ! Många på Kappa & vid sidan av som frågar hur det går för dig, dvs. många som bryr sig om dig & hoppas att du ska må bra & hitta rätt väg!

  Bra kört idag!