Diskutera inlägget: Simning Bosön

Simning Bosön

Har börjat skolan & träningen fortsätter gå hand i hand med livet just nu. Bra flyt och fina pass som blir av med total sinnesnärvaro.

Hittat mig ännu en frizon borta från tunnelbanan & Eriksdals folkvimmel. Simmar nu de flesta passen ute på Bosön där jag studerar. Finns en 17m bassäng där jag hittills varit ensam hela pass.Lagt in betydligt mer fart i alla pass nu, där jag kör olika serier med drillningsövningar (teknik) samt ofta 100m hårt, vila 15 osv , samt 50m med total syreskuld. I filmklippet nedan så kör jag min första 200:ing med voltvändningar, så därav lite småmissar. Farten är inget att snacka om då det fortfarande fattas en del för att simma riktigt fort i bassäng. Men får det fortsätta så här så är 100:ingen under 1.20 närmare jul inte långt bort.

Så här kommer en färsk update på hur min simning ser ut:

  • olaenberg

    Flyer ju på riktigt bra nu David !!

    Hade vart skoj att se från en annan vinkel (typ uppifrån) – Du får läxa upp din kameraman att hitta lite olika vinklar :)

  • Mattias Hellgren

    Bra David ! Oj vilken skillnad i tekniken bara på det sista passet vi körde innan du for. Nu är det bara nöta vändningar så kommer dom snart sitta perfekt.