Diskutera inlägget: Sjukdomstider

Sjukdomstider

Hosta i armvecket tack;)

Det råder förklylningstider just nu och det är säkert flera utöver mig själv som sitter hemma och snörvlar i soffan och hoppas på att bli friska så fort som möjligt.

Ibland kan man inte rå på att man blir smittad hur noga man en är med sin egen hygien med mera. Har dock gjort en liten upptäckt som irriterar mig rätt mycket. Finns en hel del människor som far till gymmet trots att dom är känner sig krassliga alt. lite småsjuka, varför ta risken att bli sämre i sjukdomen, riskera att smitta ner en massa andra människor på kuppen när man ändå inte kan göra sig själv rättvis i träningen.

Så min önskan till folk där ute, är att man stannar hemma och och kurerar sig för att komma tillbaka så fort som möjligt istället för att risker att smitta ner sin omgivning. Vet att det kan vara svårt att hålla sig från träning om man är en person som älskar att träna men det kommer att gynna på dig själv och folk omkring dig. Ladda batterierna och kom igen mer taggad en någonsin när du sedan är frisk.

Det kommer i alla fall jag göra!

//X:et

 • http://www.4-klovern.se ola

  Bra inlägg Xet. mycket tänkvärt att ta hänsyn till andra när man är sjuk. Tyvärr så finns det en allmän macho-stämpel på många som jobbar trots kraftig förkylning, feber etc, allt för att få skryta med att man inte haft en sjukdag under 15 års arb.tid !!

 • David2

  Klokt, X:et. Bra lågmäld och mjuk kritik till oansvarsfulla gym rats! Om ändå fler kunde bry sig mer…

 • http://www.4-klovern.se david

  Bra text M !

  Folk kan helt klart kugga upp mer vad gäller att vistas bland folk sjuk.

 • Janne

  Helt sant! Det är massor med människor som tar noll hänsyn till andra. Hostar på maten, i handen som man sedan tar i maskiner, handtag mm. Bästa sättet att skydda sig är att tvätta händerna ofta. Se upp för dörrhandtag!