Diskutera inlägget: Skadad tumme och gipsad arm!

Skadad tumme och gipsad arm!

Som rubriken lyder har jag lyckats klanta till det för mig och min träning för en tid framåt. Fick en skjutspik som träffade på höger  tummes knoge när jag höll på och sköt ihop formar på jobbet. En blandning av ouppmärksamhet och otur kan man säga ledde fram till detta elände.

Var på onsdag eftermiddag jag gjorde detta och direkt efter hade jag inte särskilt ont, lite blod och lite öm kändes inte som om det var så konstigt. Men ju längre tid det gick desto sämre blev det, mer svullet, sämre rörlighet och mer smärta ledde till att jag på torsdagsmorgonen for in på akuten. Efter några timmar där med sprutor, röntgen och undersökningar kom beskedet att jag skadat en av senorna som styr rörligheten till tummen. Gips och en sjukskrivning på 10 dagar blev dommen:(

Om man ska se lite positivt på det hela kan jag nu lägga extra mycket krut på mina släpande ben i och med att gipsen omöjliggör i princip all överkroppsträning. Sen får jag lär mig använda vänsterhanden till vardags vilket jag ändå har tänkt försöka göra.

Har precis skottat uppfarten med vänster, sjuk jobbigt men det funkade:)

Ha en bra helg allihop!

//X:et

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Oj så gipsad. Du fick dock till en bra Sidechest pose ;)

 • http://www.4-klovern.se mattias

  Jadu en sidechest utan chest skulle man kunna kalla det!

 • Kim B

  Lät inte alls kul detta hoppas det läker fort.

  Annars bara amputera :D

 • Steken

  Tråkigt! Fått en känsla av att du var på G ;( verkar inte vara någon klok ide att vara dubbelbyggare sett ur träningssynpunkt! Bättre pecs var det också på bilden än på din kaxiga sidechest pose! Ähhh fan vad tråkigt med din skada! Blääääääää…

  Hoppas du är tillbaka snabbt så att massan klarar sig nåtsånär!