Diskutera inlägget: Smygit igång med träningen

Smygit igång med träningen

Snart flyttar man in i huset, och axeln är nästintill 100% återställd. Det innebär att jag snart kan börja träna för fullt igen.

Jag har smugit igång min träning lite de senaste veckorna. Och styrkan har varit över förväntan. Väldigt skumt med tanke på att jag i princip bara tränat 2-3 ggr/vecka. Dessa pass har mest bestått av lättare kroppssviktsträning också. Jag klagar inte.

Det jag lyckats med de två senaste veckorna:

100kg i smalbänk med stopp
100k Powerclean (frivändning)
50 Butterfly pullups i sträck
20 meter handstående gång i sträck

Jag har ingen direkt plan med min träning ännu. Jag är sugen på att tävla igen. Dock vill jag kunna göra mig själv rättvis om jag gör det. Så om det inte blir iår, så kommer jag definitivt tävla nästa år. och JA, det är CrossFit jag pratar om.

Smalbänk med stopp 100 x 1

 • S.G

  Borde vara omöjligt att öka i press när man vilat så länge från träning. Du måste ju haft någon typ av psykisk blockering innan du skadade dig.

  Gjort någon analys ?

  Konstigt.

 • Ola E (från mobil)

  Lyssnar gärna också på en analys.

  Lets lyssna !

 • X:et

  Vart är analysen? jag väntar också!