Diskutera inlägget: Snälla pröva, för er egen skull !

Snälla pröva, för er egen skull !

Alla personer har oftast någon typ av aktivitet som intresserar dem

Min målsättning med denna text är att inspirera så många som möjligt att våga ta steget över tröskeln & hitta ett sätt att förbruka lite energi för att som lön för mödan få än mera energi tillbaka nämligen genom TRÄNING!

Att skriva på en blogg är ingen lätt uppgift jag tänker ständigt på vad jag förmedlar för budskap både vid krönikor, kommentarer, filmer etc. Jag vet att vi inspirerar många till att börja träna, träna hårdare, äta bättre, träna tyngre, träna oftare osv. Dock så slår sig ofta en tanke om att vårt solida engagemang både kan locka & skrämma folk.

Jag personligen vet själv hur det kan vara när man är sugen på något men inte direkt vågar ta steget. Man tvekar pga. att alla andra är så pass mycket bättre & mer målmedvetna, man utgår från vad andra tänker & blir rädd, otrygg & lägger ner tanken illa kvickt innan man ens våga pröva vingarna, men snälla ni gör inte det!

Jag har många gånger tryckt på att alla människor har någon typ av  aktivitet som man tycker om att utföra. För vissa är det tennis & fotboll medans för andra det är golf, spinning eller gymmet. Alla är vi olika, så varför alltid tänka så svår tankar? Snälla ni gör inte det! Våga pröva er fram, alla kan vi hitta våran egen nivå vad gäller träning (aktivitet), vad än det nu må vara så gäller det bara att få kontunitet & rutiner för att kunna lyckas.

Min önskan är & förblir att kunna inspirera alla er läsare, proffs som nybörjare. Det svåra är dock att kunna nå fram till er alla utan att bekosta den ena eller den andra. Men jag ger er mitt ord och lovar er att jag verkligen ska försöka, vilket jag hoppas att ni också kommer att göra!

 • Peter

  Det är vettiga ord att ta med och teorin om “kontunitet & rutiner för att kunna lyckas” tror jag är mitt i prick. Det gäller på flera plan. I mitt yrke med ungdomar som har alla möjliga typer av sociala problem som t.ex. missbruk, funktionshinder, kriminalitet eller annat skulle jag också vilja säga att kontinuitet och rutiner är ledord som kan ge ofantliga positiva effekter på så mycket. Kloka ord som behöver lyftas fram ännu oftare. /Peter

 • Ida

  Härlig text Ola! Det är bra att visa att alla inte behöver träna 5, 6 eller 7 dagar i veckan för att det ska räknas. Allt räknas, och glädjen över att kroppen får jobba utdelas även vid lättare aktivitet eller några/något pass per vecka. Rutiner ger massor för välbefinnande och fysisk aktivitet är i många fall mer effektivt för välmående än t ex antidepressiva mediciner! / Ida

 • Fredde

  Bra skrivet kuss :)

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Peter
  Tack Peter! Förstår att dessa är ledord i din vardag på jobbet. Just att ha en röd tråd i livet tror jag är ovärdeligt vad än man sysslar med.

  @ Ida
  Absolut är det så Ida, ju mera man aktiverar sig ju mindre behöver man gå omkring och grubbla på olika saker som tynger en. Även om det ibland kan vara svårt att orka motivera sig så gäller det att kämpa!

  @ Fredde
  Tack fe1abc! Du om någon har ju en röd tråd i livet! Strikt & solid i alla väder i med som motgångar =)

 • Amatör

  Du/Ni gör ett kanonjobb med bloggen, förstår att det tar en hel del tid. Men det är kul med en blogg som är så uppdaterad ! CREDS !!!.
  Mycket bra skrivet ! Det viktiga är väl att man håller på med nåt, framför allt så kanske man kan inspirerar unga att hålla på med någon akrivitet av nåt slag !

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Amatör
  Tack tack värmande ord! Visst är det klockrent att kunna ha intressen, gäller bara att kunna ta reda på dom, samt ge sig själv tid!

 • A

  Otroligt bra skrivet!

 • Classe

  Mycket bra skrivet Ola!

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ A
  Tack A glädjer mig att du uppskattar texten!

  @ Classe
  Tack Classe! Kul att du gillar det =)