Diskutera inlägget: Spelning på Step Ins julfest (FILM)

Spelning på Step Ins julfest (FILM)

I fredags så hade vi julfest på Step In. Under en månads tid så har jag, Kalle, Roger och Esbjörn repat in lite låtar. 12 låtar blev det i slutändan och vi hade en liten konsert med dessa låtar i fredags. The Pickups blev vårt artistnamn och det var nog det roligaste jag någonsin gjort spelmässigt. Kalle visade även framfötterna som en grym gitarrist och vad jag har hört ryktesvägen så har Kalle, Matte och Ola startat upp ett band på sidan av vårt nuvarande “Davvan Hedlundz”. Så håll ögonen öppna för “CMO” som är deras namn. Deras nyaste singel är Turn the lights off.

Jag bifogade en film med vårt lilla uppträdande i fredags.
Hade gött!

 • Ola Enberg

  >Grymma låtar! 1:a delen av filmen luktar lite Torsk på Tallinn. 2:a delen övergår till en mer klassisk Johan Palm hysteri. Kanske inte så konstigt med tanke på Dressman pojkarna som spelar i bandet !

 • K.E

  >Som alltid är det publiken som är mest underhållande att studera, med andra ord riktigt kul att se att även dem fastnade på film! Framför allt under Free fallin' ser vi ju prov på riktigt svängiga moves!

  Trist att det var först i efterhand som vi kom att tänka på Wonderwall, det hade också kunnat bli en floor filler!

 • H.E

  >Ojojoj! Classe O har äntligen fått en värdig motståndare i kategorin "skönaste personalfesterna".. världsklass på livebandet!

 • 17 årig hunk från Piteå byggare på halvtid

  >Verkligen strikt video! Vem är sångaren, verkligen grym! Helt galet! Tycker dock att Free fallin skulle vart med!