Diskutera inlägget: Stort tack till SAMTLIGA sökande, information inför framtiden!

Stort tack till SAMTLIGA sökande, information inför framtiden!

God morgon!

Tänkte bara dela med mig av lite snabb info. ang. vad som händer under de närmsta veckorna innan allting drar igång!

Vi på 4Klövern har fått in ca 35-40 st anmälningar under dessa veckor som ni haft chansen att söka, en siffra som jag personligen tycker är hög. Jag  känner mig verkligen stolt & berörd över att så pass många är sugna på att få vår hjälp, samt är villiga att förändra sin livsstil på ett eller annat sätt. Efter vad jag hört & kännt så misstänker jag att gråzonen med folk som har funderat på att söka är ganska så stor, vilket gör detta initiativ än mera inspirerande & man inser att vi berör och inspirerar folk till att våga pröva.

Att vi kommer att få det tufft att välja ut rätt personer är ett “lyxproblem” men även något som jag upplever som väldigt svårt & tufft. Tror aldrig att jag nekat eller sagt NEJ till någon hittils under min “karriär” som tränings & kostrådgivare. Att vi/jag nu står inför ett val att välja ut ett fåtal personer från 2 hela hockeylag känns verkligen grymt eftersom att jag verkligen tror att de flesta som mailat verkligen vill detta.

Vi kommer att ge besked någongång under dec. månad. Vi ska tillsammans gå igenom alla som sökt & försöka dra upp lite riktlinjer & försöka planera detta noggrant för att kunna ge ett bra & proffisionellt intryck.

Till alla er som sökt vill jag att ni ska ha dessa punkter i tanken & fundera över dem noga.
+ Vilket konkret mål har jag med denna resa ? (vikt, form, löptid, tävling, visuellt mål, förebild, vasalopp, mara, etc)
+ Hur mycket tid & planering är jag redo att offra, utan att det går ut över mina anhöriga?
+ Vill jag göra detta som en kul grej, eller är det ett vägskäl till en sundare livsstil på lång sikt?
+ Vart hittar jag inspiration ifall jag börjar tappa tron mitt i processen?
+ Är jag införståd om hur extremt mycket tid dom på 4Klövern offrar på mig för att jag vill nå mina mål & kan jag lova dom att jag kommer att orka genomföra detta utan att ge upp ?

Tänk igenom dessa punkter noga & var beredd. Kanske det är DU vi ringer upp till!

Är du redo att ta dig an utmaningen & göra jobbet ifall DU blir utvald ?