Diskutera inlägget: Tänk på…

Tänk på…

… Att du får den kropp du förtjänar.

Det är nu du ska passa på att bygga upp din kropp. Det kan vara för sent när du är 40 år. Jag vill inte vara elak med er äldre som inte har rört er i yngre ålder. Men tyvärr så är det så verkligheten fungerar. Det är inte lika lätt längre att bygga tillbaka den stomme som ni skulle byggt i ung ålder.


DÄREMOT, är det aldrig för sent att börja träna. Det går alltid bli bättre & starkare oavsett ålder. Det är bara en längre väg dit som äldre. Kom ihåg det!

 • Johannes

  >Källa på detta ?

 • Tomas Åström

  >Åldrandet har konsekvenser i kroppen så är det bara, det är allt från förlust av muskelmassa, detta kan man se genom att man på äldre dagar får minskad tvärsnittsarea. Denna vävnad byts istället ut mot fett och bindväv som är en icke-sammandragande vävnad. Muskel förlorar alltså rörelseeffekt. Och har du sedan utöver detta inte tränat i ung ålder så går du från en mindre buffert.

  Det jag trycker på i detta inlägg är just det att man ska ta vara på tiden när man är yngre för det är då man har chansen att få den kropp man förtjänar som gammal.

  Ni som jättegärna vill ha källa på detta läs:
  Människokroppen av Egil Haug et. al.

 • Ola Enberg

  >Johannes hur fan ids du agga på Tommes inlägg hela tiden! ??

  Lägg ner FFS!