Diskutera inlägget: Tävlingen avklarad

Tävlingen avklarad

20140804-002212-1332518.jpg

20140804-002212-1332726.jpg
Fotograf: p-town.se

Nu har det gått Ca: 1 vecka sedan jag tävlade på CrossFit Summer Challenge. En 2 dagars tävling med totalt 7 olika event för dem som tog sig hela vägen. För mig tog det tyvärr slut efter event 4.

2 dagar innan tävlingen så klantade jag till det. Jag skadade bröstfästet i en ring dip. Och givetvis så var första övningen ett max RM i bänk. Vilket inte alls gick. Jag fick gå in på lägsta vikten och köra 1 lyft bara för att få ett resultat. Såhär i efter hand så hade jag placerat mig ganska bra på event 1 när jag såg resultatet. Så jag tappade minst 5 värdefulla poäng där.

De övriga övningarna gick bra. Jag kände av bröstfästet litegrann. Men jag var såpass fräsch att jag kunde tävla i alla fall. Jag fick tänka med kroppen under helgen, inte skallen, för den ville definitivt mer.

10s från att gå vidare från första “cuten”. Men jag är nöjd ändå, med min prestation. Jag har knappt tränat under sommaren, plus att jag var skadad. Så mitt slutresultat blev 9 av 10. mitt sämsta resultat någonsin i en crossfit tävling, men vetskapen av att jag kan betydligt mer är skön. Det är bara se till att vara hel till nästa tävling.

MEN, det roligaste med dessa tävlingar är att även om man vill prestera, så blir sammanhållningen och atmosfären mellan de tävlande helt fantastisk. Det är få sporter där alla tävlande är så hjälpsamma och tillmötesgående mot varandra. Just denna grej gör att jag vill tävla mer & mer & mer & mer, även om jag skulle komma sist i varje tävling. Så tvekar ni på att tävla. Gör det. Det är en upplevelse.

Ha en grym dag!