Diskutera inlägget: Teaser från CrossFit SM 2012 RCFFCnordic (FILM)

Teaser från CrossFit SM 2012 RCFFCnordic (FILM)

Nu är helgen färdig. Jag kommer komma med en summering längre in i veckan. Så ni som väntar på att få höra mina tankar om detta, får vänta några dagar till. Jag har lyckats redigera ihop en liten teaser för det som hänt i helgen. En längre film kommer senare. Så kika gärna. Tack alla ni som har stöttat mig!

 • Therese

  Ska blir grymt kul att se hela filmen!

  En liten fråga, Tomas vad använder du för program när du redigerar?

 • S.G

  Vilken energi och vilka härliga människor. Ser med stor tilltro fram emot filmen. Bra kämpat Tomas jag hoppas att du är nöjd.

 • Stocken

  Säger det igen: Du är grym på det du gör tomme och jag hoppas att få se mer av dig !!
  Btw får Reinfelt någon biroll i filmen ?? Skulle vara kul att få höra om hans placering ;)
  /Stocken

 • http://www.4-klovern.se ola

  En OERHÖRT inspirerande helg !! Jag är mäkta imponerad av den standard som detta SM höll. Ifall CrossFit fortsätter att utvecklas i denna takt så kommer ju ett SM på 3-4 år att locka till sig än mera enormt BRUTALA Atleter !!

  En magisk helg är över – Nu tar vi sikte på 2013 !!

 • Gustav “Gugge” Magnusson

  Får hoppas på att filmen är ute snart, kommer bli riktigt roligt att se!

 • Peter Nyberg

  Du är grym Tomas! När man sett trailern blir det olidligt att vänta på hela filmen.

  Ola fick en liten komisk biroll i trailern och intervju:en efter första dagen.
  Jag fick för mig att han åt hela tiden och tänkte direkt på en scen från komedin “Nakna pistolen”.

  Om ni inte sett filmen, så titta på länken under

  http://www.youtube.com/watch?v=GfH-EUvpx34#t=5m33s

  Ta inte illa upp nu va =)

  • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

   Jag tackar för era kommentarer. Det har varit en enormt rolig tävling. Själva filmen kommer förhoppningsvis vara färdig någon gång nästa vecka. Jag har litegrand att stå i veckan så jag måste prioritera.

   @Therese. Jag använder något så enkelt som Imovie. Jag har inte vågat mig på något mer avancerat ännu.

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Peter Nyberg
  Hahaha!! Typ så var det också ;) Klart att jag inte tar illa upp – Jag har ju även fått smeknamnet FunnyFatGuy (under vår resa på SM) vilket kanske beskriver mig ganska så bra i nuvarnade form =)

  Kul att se dig kommentera & klippet på Nakna pistolen samt hela filmen är ju bara FÖR BRA !! Love it !!

 • http://JCarpeDiem.blogg.se Jenny.

  Jag tycker att ni alla är så duktiga. På typ allt ni gör (låt det inte stiga er åt huvudet nu). Ni inspirerar, tipsar, får oss att skratta, osv. osv.
  Och bra kämpat Tomas, nu vet du ju lite mer vad som gäller till nästa år. Även om du sagt att du mest var där för att lära, var det ändå kul att se tävlingsmänniskan i dig som ville mer !!

  Keep up the good work boys !!

 • Kristian Leijon

  Hej!
  Snygg trailer! Det ska bli sjukt kul att se den färdiga filmen. Extra roligt eftersom jag är den där killen med gröna knästrumpor som marklyfter alldeles i början av teasern. Nu är det så här att jag har varken foto eller film från de där lyften. Mitt PR innan tävlingen var 180 kg och under tävlingen grisade jag upp 220 kg, nästan 230… Om du skulle vilja dela “raw” materialet som du har på film, helst på så många lyft som möjligt, så vore jag helt galet tacksam. Gärna via dropbox eller på något annat sätt om det är lättare för dig. Tack på förhand. /K DAWG

  • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

   Tack Kristian! Kul att du gillade den. Tyvärr är detta det enda vi hade med på film från din markstege. Vi följde den på plats och blev riktigt lyriska då vi hörde att du perseade 40kg. Helt otroligt gjort. Jag kan zippa ihop materialet och skicka till dig så att du får ta del av detta. Kan skicka detta via sprend. Stämmer mail adressen som du skrev in när du kommenterade? Kul att du ser fram emot filmen, Fokus ligger på mig, men vi har ju även lite material på andra också. Grymt jobbat i helgen. Hare gött mannen!

 • Kristian Leijon

  Ja mailadressen stämmer. Sprend har jag inte hört talas om tidigare men det låter bra :-). Det lär dröja innan det blir något nytt markpers så jag får väl suga på filmsnutten ett par år framöver. Tacksam som fan!