Diskutera inlägget: Testrace Lindbäckstadion (FILM)

Testrace Lindbäckstadion (FILM)

Warm up

Warm up

 

Förra tisdagen anordnade Piteå CK med Mikael Lundberg i spetsen ett testrace för kommande officiell tävling i augusti.

Cyklister från Nybyns IK & Piteå CK gjorde upp i till att börja med ett kval på 2.8km i ordentlig kupering (vilket inte gör sig rättvist på film)

Därefter möttes vi efter kvaltid i seminfinaler. Snabbast i varje heat gick vidare till A final, 2:an till B final osv. Totalt var vi 17 cyklister och i A final var det till slut jag & Petter mot 2st från Nybyn. Själv så har jag ju kanske aldrig varit mest känd för att vänta ut & se vad som händer. Så inte denna gång heller utan tryckte till det som fanns i backarna för att skaka av så många som möjligt inför en ev spurt. Men blev aldrig av med Mattias Forsberg, som höll rulle hela vägen in på upploppet och det hela avgjordes i en spurt där jag var en halv cykellängd före!

Riktigt rolig tävlingsform , ser fram emot nya körningar i augusti, och tack till alla som gör att det blir slag i saken vad gäller tävlingar samt Tomme, Matte & min far som var supporters/fotografer.

 

 

 • David2

  Grymt bra jobbat!!!

 • http://www.monarkexercise.se/ John Lind

  Imponerande som vanligt.

 • http://www.niklasjohansson.com Niklas Johansson

  “När det känns dåligt, kan de ju gå hyfsat ändå”
  Davvan! Bra där!

 • Vissna 503:or

  Imponerande fart, men oj vad du behöver förbättra trycket på plana spurter. Uppför är du redan en gepard, men för att bli allround måste du förbättra dina svagheter.

 • http://www.4-klovern.se ola

  Riktigt kul att se! Grattis till segern. Vissna 503:or har en poäng i vad han säger.

  Creed till TTTT som med denna film tom. får mig intresserad av denna sport! =)