Diskutera inlägget: Tid.

Tid.

imageHur definierar du ordet tid? Är det att hinna så mycket som möjligt? Njuta av att bara vara? Eller är det kanske bara en parameter som ni inte ägnat så stor tanke kring än?

Att renovera hus, bli pappa, jobba heltid & driva företag på sidan om, samt försöka bedriva någon form av träning och tävlingssattsning är inte det lättaste. Då börjar man verkligen fundera över just tiden. Jag har alltid ansett att man hinner med allting bara man planerar sin tid. Dock har jag haft en period nu, när jag inte har hunnit med allt jag velat. Och det som har blivit lidande har varit träningen.

Vad beror detta på? definitivt planering. Annars är det lätt hänt att en kväll slutar i soffan. Jag tycker man ska ta sig tiden att röra på sig, det mår man bara bättre av. Det har varit alldeles för många stunder det senaste året som jag har skippat träningen. Och jag märker direkt att det är något som saknas. får jag till 20-30 minuters aktivitet blir jag i alla fall tillfredsställd och mår bättre. Därför har jag kört en del pass hemma. Upplägget har sett ut efter följande princip:

10 varv av 3 övningar. Senast var det:
10 OH squat 30kg
10 bicepscurl 30kg
10 armhävningar

En bonus på hemmapassen är att man kan ju få lite hjälp också;)

Ha en grym söndag. Prioritera & planera er tid. För den kommer aldrig tillbaka!