Diskutera inlägget: Tiden räcker inte till

Tiden räcker inte till

Detta ämne har jag berört flera gånger. LÄNK

Och just denna faktor att tiden inte räcker till är väldigt vanligt även hos mig. Att arbeta på 2 jobb, bedriva bloggen med filmer, inlägg, osv, vara sambo, hinna träna, hinna äta, hinna sova, och hinna med andra diverse privata åtaganden tar sin tid. Så när ska man egentligen få tid med sig själv, få tid med att träna och allt som får en att må bra?

– Börja med att stiga upp 30 minuter tidigare varje dag, ja ibland räcker 15 minuter tidigare
– Packa din matlåda/matlådor & träningskläder dagen innan ifall ni sticker iväg tidigt till jobbet.
– Har ni tid på morgonen att träna, gör det då, att träna 15 minuter är mer än 0 minuter.
– Få träningen att bli din FRIZON. Här är det enbart dig det handlar om, detta blir din tid att koppla av.
– Luncher, har ni 60 min lunch så hinner ni gott och väl träna 20 minuter, äta på 15 minuter duscha & byta om på 10 minuter, och där har ni kvar 15 minuter för att känna lugnet.
– Spring/cykla till & från jobbet.

Ja, detta var några tips. Ni kommer nog se vad som passar er. Jag har haft några hektiska dagar nu på senaste tiden och inte riktigt hunnit träna som jag velat. Men istället för att skippa träningen totalt så har jag gjort det när jag funnit någon lucka. I tisdags hade jag 45 minuters lunch.

Under denna tid han jag:

– 5 marklyft 120kg
– 5 Clean & squat 50kg

5 rundor

Tid: 5 min

Därefter 3 x 20 kippade chins.

Total träningstid: 15-20min

Dusch ombyte: 10 min

Äta: 15 min

Därefter jag pigg igen på att arbeta, så istället för att inte träna något alls så hittade jag luckorna och gjorde det effektivt istället. Hur hittar ni era luckor? Lycka till!

  • Therese

    Jättebra inlägg! Folk är alldeles för lata och skyller ifrån sig!

    Jag tränar regelbundet (5-7 pass/vecka) efter jobbet – men även på jobbet får jag träning, eftersom jag jobbar som brevbärare! :) Många på jobbet tycker det räcker, men jag får aldrig nog! ;)