Diskutera inlägget: Tillbaka efter vila!

Tillbaka efter vila!

Hade som kanske många här läst en riktigt bra träningsperiod i augusti och semptember när ökningarna i gymmet löste av varandra. Känsla när man ökar i styrka är enormt härlig, tyvärr har positiva perioder alltid ett slut och jag själv fick smaka på detta ordentligt under oktober månad.
Mycket tungt arbete på jobbet och fortsatt minst lika hård träning som innan ledde till att jag tappade och tappade i styrka för varje pass jag körde och till slut så gjorde det bara ont i kroppen när jag tränade, kände mig totalt orkeslös.

Anledningen till varför det blev som det blev har jag många tankar kring och dom kommer jag printa ner i ett framtida inlägg så ni kan ta lärdom av mina misstag.

Tillslut bestämde jag mig för att vila helt från träning tills jag kände mig pigg igen och i torsdags, efter 15 vilodagar från gymmet var jag åter igång med träningen och det känns bättre i kroppen nu och framtiden ser ljus ut!

Bjuder på en film från min återkomst i gymmet i torsdags, Lite halvstrikta stångroddar:)

// X;et

 • http://www.4-klovern.se ola

  #RUSKIGT kul att se dig back on track !! Du inspirerar stort med din energi & glädje till livet !!

 • danne

  Grimarsmannen is back for more!! hahahaha..ös på bara

 • http://www.4-klovern.se mattias

  @Ola:

  Tackar mannen!

  @danne:

  Är det nått jag är bra på under träning så är det grimaser, kul att du uppskattar dom och har roligt åt dom!

 • http://fitnessguru.se/bubblan Bubblan

  Bra fightingface! Jag har också en tendens att göra grymma miner under mina tunga set :)