Diskutera inlägget: Tips för er som vill börja träna

Tips för er som vill börja träna

Ni som vill börja träna men inte känner att ni inte vill lägga ner jätte mycket pengar på detta. Step In öppnar i April ett gym i gamla Åhlens huset. Gymmet bllir öppet dygnet runt och vi kommer både ha gruppträning och ett vanligt gym med maskiner & frivikter.

Priset då?

för de 200 första medlemarna får man köpa årskort för 995kr, (OBS! detta gäller enbart gymmet, ej gruppträningen OBS!) Annars kommer det kosta 199kr/mån för ett årskort. Vill ni ha mer info läs här http://www.stepin.nu/StepIn24/

Så ta chansen att skaffa ditt träningskort. Här har ni en film på hur gymmet kommer se ut. Tanken är att vi öppnar i April

 • David1

  David2 vill inhandla ett kort. Men fungerade inte för honom på hemsidan. Kan du fixa ?

 • Bardalla

  kommer man kunna träna där med sitt “vanliga” step in kort?

  • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

   David 1: David 2 kan inte köpa via internet eftersom han varit medlem tidigare på step in. Vi har en bugg som gör att de inte kan beställa där. Han får komma in hit så fixar vi det åt honom.

   Bardalla: Det kommer du kunna. du måste dock lösa ett passerkort för 299kr

 • Anders

  Tomas: Finns det något spikat datum när det öppnar i April?

 • Kalle

  Tror du det är många som kommer “göra det” i ångbastun på småtimmarna? Eller kommer gymmet vara kamerabevakat även i bastun!

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  @Anders

  Så som det ser ut så är det 10april som är datumet för invigningen.

  @Kalle
  Givetvis är detta en möjlighet, men skulle vi komma på någon göra detta så leder detta givetvis till omedelbar avstäning. Kommer vara kamerabevakning i övriga delar av gymmet.

 • jossan

  Vad blir det för pass förutom spinning? är det bodypump och liknande? vet ni ungefär hur många pass det blir på en dag?

  • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

   @ Jossan

   Vi vet inte allt för mycket ännu. Men Spinning blir det inte. Dock Indoor walking, som kommer vara grymt bra! Bodypump kommer det också blir av & förmodligen core. Mer vet jag inte för tillfället;)