Diskutera inlägget: Tips på ett bra axelpass

Tips på ett bra axelpass

De senaste veckorna har jag jobbat ruskigt mycket. Den lilla fritid jag fått över har ägnats till träning & div. “måste göra grejer”. Detta har tyvärr medfört att jag släpat något oerhört med vettiga inlägg här på bloggen. Jag lovar att det ska bli skärpning så fort allting börjar återgå till en normalare vardag.

Kastar in ett: tips på ett bra axelpass!

– Press bakom nacke i smithmaskin.

– Sittande hantelpressar

– Framåtlutande hantellyft (baksida)

– Drag till hakan med stång lr i cable cross

Brukar oftast basera mina axelpass på 2 pressövningar där jag siktar på 3-4 set/övning samt 3-8 reps

Dragövningar samt lyft åt sidan brukar jag sikta på 3-4 set samt 8-12 reps

Hur jag lägger upp passen med volym & vikter beror givetvis på hur tätt jag senast tränat vissa andra muskelgrupper tex (bröst, triceps). Eller vilken typ av splitt jag för tillfället använder mig av 3,4,5 splitt etc.

Kör hårt alla där ute !