Diskutera inlägget: Tomas Åström 5 månaders "bulk" Utvärdering!

Tomas Åström 5 månaders "bulk" Utvärdering!


Av att döma på bilderna ovan så har Tomme “BULKO” Åström lyckats packa på sig bra med massa under vinterhalvåret. Den tidigare balansinspirerade killen från Munksunds båthamn har denna vinter släppt till på kaloriintaget likt en porrskådis på viagra!
Tomas har trots sin viktökning lyckats behålla sin våldrippade matadorrumpa dock på STOR bekostnad av midjemåttet som har ökat likt Matte Jonssons aktieportfölj.
Det som Tomas främst har förbättrat är volymen på buggarna och tjockleken på ryggen latsen har och kommer allltid att vara bra tackvare den flickliknande rumpan. Armar och axlar bör prioriteras i framtiden dessa 2 muskelgrupper är nog Tommes enda svaghet just nu. Som bonus i genetisk väg vandrar alltid Tomas omkring med en härligt brun nyans i huden detta gör att illusionen av bra cuts och separationer lät framhävs på Tomme trots sviktande form.

Vi följer alla med spänning din diet Tomas hoppas att resultatet blir av hög klass och att massan förblir något kilo tyngre än föregående sommar!

Lycka till!

// Mentorn