Diskutera inlägget: Tompee:s utvärdering av 2011

Tompee:s utvärdering av 2011

Ja, början av 2011 startade jag på en vikt av Ca: 78kg. Jag hade genomgått min första bulk och jag längtade efter att äntligen få testa på deffen. Deffen började i Mars 2011 och slutade som jag trodde först 1:a Juni 2011. Men så var inte fallet. Mina polare hade anmält mig till en Classic Bodybuilding tävling. Så dieten fick fortsätta 1 månad till. Ställde hursomhelst upp i tävlingen och slutade 2:a i min viktklass. Jag vägde in på 66kg med kläder på tävlingen.

Styrkemässigt så har jag legat ganska jämt under hela året. Detta beror främst på att jag har dietat under större delen av våren, då det inte fanns någon som helst energi kvar i kroppen till att lyfta tungt i gymmet. Men forhoppningsvis kan det bli lite större ökningar i gymmet under 2012.

För tillfället ser det ut så här:

Marklyft: 185kg från rack, 160kg 2:a från backen.
Benböj: 125kg
Bänkpress: 105kg
Frivändning: 95kg
Frivändning med stöt: 82,5kg
Pushpress: 85kg

Annars har jag även hunnit färdigt med min Hälsovägledare utbildning, samt hunnit utbilda mig till Personlig Tränare. Vilket jag för tillfälligt jobbar som på Step In i Piteå.

Just nu…
…Har jag påbörjat min sattsning mot CrossFit SM 2012 som går av stapeln i höst. Detta ska bli riktigt spännande. Det är riktiga monster som man kommer möta, men det blir väldigt inspirerande att bara få delta. Vidarbefodrar några filmer här nedan på hur min träning har sett ut under Året som gått!

Mitt deltagande i Tammerpokalen. Detta är Del 1 av 2

När jag var som starkast i våras. 9 reps på 160kg marklyft

CrossFit pass som jag & Johan Lidman körde i slutet på sommaren

Hoppas på ett riktigt bra 2012!

 

 • http://www.4-klovern.se ola

  Ruskigt bra år! Du blev ju TTTT med alla våra bloggläsare! =)

  Det mest imponerande med ditt år är allt pusslande med träning, pass, jobb på konstiga tider, sjukstugan, etc…

  // Sms coach

 • amatör

  Vilken skillnad bulk vc diet !!!!!!!

 • Johannes

  Kul att se att det gått bra för allihopa under 2011. Måste bara fråga är de väldigt mycket lättare att starta marklyftet från rack? Man ser ju stor styrkeskillnad när man ser från backen och från rack på dina styrkeresultat.

 • http://www.jespermellgren.com Jesper

  Testar nya captchta-koden

 • Agent inom CBB

  Skiljer sig mycket För de som är svaga i bottenläget! Är man stark i botten är skillnaden på mark från backe/rack väldigt markant!