Diskutera inlägget: Träning med nya redskap

Träning med nya redskap

Hellohello!

Att förnya träningen är alltid roligt. Antingen genom ett nytt träningsupplägg eller med nya träningsreskap. Jag gillar att testa något nytt och har investerat i två nya redskap. Dessa kommer nog landa någon gång nästa vecka och så fort som jag har möjligthet ska jag försöka filma ett pass när jag tränar med dessa redskap.

1. Det första redskapet är ett så kallatSnake Rope“(Tryck på “snake rope”). Det är egentligen ett riktigt sjömansrep som är 15 meter långt. Med repet utför du sedan ett antal övningar. Du fäster det i en vikt, stolpe, träd, ja någonting så orkar hålla ihop. Sen jobbar du genom att slå med repet mot backen med båda armarna samtidigt, växelvis, du kan jobba med en arm, du kan jobba i cirklar, funktionella rörelser åt sidan eller använda repet till att dra någon vikt m.m.

 

2. Gym ringar eller “olympiska ringar”. Optimalt träningsredskap för att träna hela kroppen. Du kan jobba statiskt genom att hålla dig kvar i en viss position under längre tid. Men du kan även jobba Chins, Dips, Muscle ups. m.m.

Så detta är mina två senaste investeringar. Ha en trevlig Helg!

  • amatör

    skall bli spännande att se dig använda dina nya träningsredskap !!!
    kör hårt !!!