Diskutera inlägget: Träningsresa i Turkiet

Träningsresa i Turkiet

Okej, idag far jag iväg till Turkiet. Vi på Step In har anordnat en träningsresa tillsammans med Nazar. Det är ett riktigt skönt avbräck från vardagen att få fara iväg och göra något annat en kort stund. Vid dessa tillfällen kan man faktiskt inte annat än att älska sitt jobb.

Vi var iväg förra året ocskå, och det blev en riktig hit. Vi kommer ge deltagarna Ca:3-4 pass per dag och lite annat smått & gott. Det jag kommer att hålla i är:

– CrossFit
– Löpning
– Löpskolning
– Cx Worx
– Vattengympa (Oh yes, jag vet!)

Jag kommer uppdatera, lite då och då från Turkiet här på sidan. Jag kommer bland annat ha med mig min sandsäck, så det lär nog komma upp en film med sandsäcksträning osv. Men ni får räkna med lite mindre kvantitet från min sida.

Hoppas ni får en fin dag här hemma!