Diskutera inlägget: Träningsresa till Turkiet, FILM ( Del 4 )

Träningsresa till Turkiet, FILM ( Del 4 )

Idag har det varit riktigt tråkigt väder här. 13 grader och regn. Dock genererar det till att fler folk testar på våra pass. Klasserna har haft cirka 25-35 deltagare på varje pass än så länge, så vi är riktigt nöjda. Och deltagarna verkar nöjda. Ena efter den andra kommer fram och meddelar att deras ben känns som två stolpar. Men det är ju så det ska vara, eller hur?

Idag har vi även fått gratis sportmassage som vi verkligen kände att vi behövde. Det värker lite här och där faktiskt. Så nu hoppas vi att vi är fräscha för morgondagens pass.

Jag har hursomhelst svårt att kunna dela med mig av bilder här på bloggen då blogspot inte verkar tillåta mig att lägga upp bilder. Men jag har lyckats knåpa ihop en kort film från några av dessa dagar. Framöver kommer det färdiga projektet. Men undrar ni hur det ser ut här, så varsågod!

 • Agent inom atletic fitness

  >Men vad i hela £@$∞∞vete! Trodde att du sysslade med träning tung styrka Tomme Å. Inte rastning av pensionärer i en snarlik sällskapsresan miljö!

  Kul film! Tror att detta kan inspirera många till att träna i grupp samt även skaffa Facebook!

  Även sjukt bra reklam för Step in!

  // SUN TRIP SUN TRIP hela dan SUN TRIP SUN TRIP tjalalalaaaa….

 • Berra ohlsson

  >Kan inte hålla med föregående talare mer alltså! Vafan är det för berra semester? 13 grader också typ lika varmt som i pite! // ähh va fan ma va ju nyyykter imårse men sen började det ordna upp sig