Diskutera inlägget: Träningsupdate – Tomas Åström

Träningsupdate – Tomas Åström

Ni som är hängivna läsare har nog märkt att det inte går jättebra för några av oss i klövern. Ola har skadat sina fotleder rejält, Matte är halvskadad och krasslig & David jobbar alldeles för mycket i stockholm för att hinna träna. Jag är i princip den enda som lyckas köra på mina pass. Så ni som är intresserade av hur det går för tillfället för mig så tänkte jag ge er en uppdate.

Träningen går faktiskt riktigt bra. Mitt mål sen efter tävlingen i september har varit att försöka öka i Styrka. Vilket jag lyckats göra. Jag tränar 1 dag i veckan på ÖAK (Öjebyns atlet klubb) för att få lite hjälp i OL-momenten. Detta har verkligen gjort mycket för mig. Senast idag lyckades jag dra upp 190kg i marklyft. OBS!! Maxlyft är aldrig snygga lyft OBS!!

För några veckor sedan så lyckades jag göra 100kg i en häng frivändning (Detta var inte heller något vackert lyft)

Ja, som sagt. Träningen går framåt vilket känns riktigt kul. De senaste veckorna har det tyvärr inte hänt jätte mycket här på 4klövern. Vilket vi ber så oerhört mycket om ursäkt för. Tyvärr så har det varit en hel del andra saker som har tagit tid för oss. Men ni ska veta att vi har mycket på G till bloggen och vi lovar att vi inte kommer att lämna er läsare. Tack för att ni finns & tack för att ni gillar det vi gör.

Ha en grym Lördag!

 • Lejonhjärta

  Ingen Maxning på marklyften ? 190 måste ju vart 10-15 kg från ett Max?

  Mycket fin teknik!

 • Robban

  Tycker verkligen inte att ni ska be om ursäkt! Det finns det ingen anledning till, vi måste ju inse att ni är människor ni med, trots att ni kan verka lite övermänskliga ibland:) men vi har väl vant oss vid att bli bortskämda med fräna uppdateringar:)

  Keep it up!

 • jocke sundqvist

  Kul att se tomme! grattis :) har faktiskt saknat nån uppdatering från dig :) Keep up the good work!

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  @Lejonhjärta

  Haha, det finns nog lite till. Men 10-15kg är nog att ta i. Tack!

  @Robban

  Du har så rätt. Och det är skönt att folk förstår det. Tack för din kommentar mannen!

  @Jocke sundqvist

  Tack mannen! Nu vill jag se dig #kugga #UPP

 • http://www.4-klovern.se ola

  #GRYMT Tomme !! Riktig kul att se :)