Diskutera inlägget: Elin Johansson -Trötthet, träning, tester och testresultat!

Elin Johansson -Trötthet, träning, tester och testresultat!

Tester part II

På väg ut genom dörren mot testet faller jag plötsligt ihop i ett ”neeeeeej”, och min pappa som var på besök blev naturligtvis orolig. Mitt svar på frågan om vad som står på var enligt följande: ”Det är is på rutan på bilen, jag orkar inget mer, jag börjar typ gråta”

Dagsform strålande? Uppladdningen inför testerna var alltså si så där! En in princip sömnlös natt med en liten 1-åring som håller på att få tänder och jag hade nästan bestämt mig för att ställa in och lägga mig i horisontalläge i soffan istället men jag hade just inspirerats av en artikel som handlade om att bryta vanor och göra saker som du inte vågar/tar dig för i vanliga fall. När det finns risk för att misslyckas säger instinkten mig att ställa in, men inte nu – nu när dagsformen kunde varit bättre var det bara att ta fram vinnarskallen!

Väl på IKSU byttes också rädslan för att inte förbättra mig ut mot viljan att faktiskt göra det. Hur gick testerna då? Trrrrtrrrtrrr (trumvirvel)… Det blir en liten cliffhanger eftersom Ola skulle klippa ihop filmen då han kommer hem efter besöket hos Nicke och Lisa i Sundsvall.

Träningsstatus

Annars har träningen gått lite upp och ner nu. Jag har varit sjuk två veckor vilket visade sig första träningsveckan efter vilan, men man kommer snabbt tillbaka. Det fina vädret börjar dock locka till långa löpturer istället för att gå in på gymmet. Därför har jag pratat med Ola om att slå ihop två av passen, så att ben och armar/bröst körs på samma pass. Nu kommer det därför oftast att bara bli två gympass per vecka resten blir utomhusträning. Nu är det två månader kvar på utmaningen och halvtid för mig. Det flyter på och jag är peppad på att se hur långt jag kan pressa mig! Häng på i halvtid och gör samma tester vet ja!

Ska vi inte koppla på vinnarskallen och träna riktigt hårt två månader till då!?

 

 

  • Mats

    Blir imponerar att du kämpar dig igenom dina pass med så “mycket”hemma…själv skulle jag behöva lite mera “go” själv

  • Fredde Nilsson

    Bra jobbat Elin! Målet är nära nu! =)

  • http://www.4-klovern.se ola

    Jag är väldigt imponerad av din glöd & prestation vid testerna! Tummen upp! ;)