Diskutera inlägget: Tuff helg väntar för 87:an Axelsson!

Tuff helg väntar för 87:an Axelsson!

En EXTREMT tuff “medellång helg” väntar för våran extreme vän, flyttlasset för Tomme Å går av stapeln Fredag kl 08:00. Vädret väntas bli kärvt, med hårda vindar minus grader, samt lätt snöfall.
Mattias som erhåller sämsta Eco-drivingen inom 4-Klövern säger sig ha läget under full kontroll. Tyvärr så kommer även delar av 4Klövern vara bortresta under helgen, detta ger 87:an ett tufft läge att handskas med.
Vi resenärer önskar Mattias och Tomas Å en trevlig helg, med lunch på golfen som höjdpunkt under dagen.
På lunchen kommer Mattias ,Tomas Daniel “Heffa” Lind att närvara, samt person X.

“Juryns motivering ang. val av flyttkarl lyder” Mattias har genom sitt solida engagemang, att alltid finnas till för Tomas Å i form av mat, skjus, dragremmar osv… Detta har gjort HAN till den ultimata flyttgubben, i denna typ av flytt. MAttias kommer även att LÄGGA OM träningen just för att den typ av flyttlass kommer att vara crossfit inspirerat, med högt tempo samt tunga lyft.

Flytten beräknas ta 1timme och 15 minuter.

 • Tomas Åström

  >Fan, jag som hade beräknat flyttlasset till 1.28 minuter. ;)

 • Koonstii Kroooppp

  >Ni är ju bara för sköna! =)

 • Matte "extreme" Jonsson

  >Hoppas på att börja flyttlaset redan kl 7 om det är möjligt men jag är ju anpassningsbar som tur är. Får väl fara hem och sova efter kallaxtrippen kl 05! för övrigt en mycket bra bild på mig, kan inte ha varit lätt att hitta;)

 • David

  >alltså sova och sova