Diskutera inlägget: Tungt frivändningspass (FILM)

Tungt frivändningspass (FILM)

I helgen körde jag ett ganska tungt frivändingspass. Eller rättare sagt, det tyngsta passet sedan jag skadat mig. Och det känns som man börjar komma tillbaka mer och mer. Kika på filmen ni som är intressserade av att se hur det såg ut.

// Tomas

 • Johan Östberg

  bra jobbat där!!

  • tompee3

   Tack Johan!

 • olaenberg

  Så ENORMT skoj att du är på G TTTT !

  Du har garanterat 110 kastruller inom 1 mån bara knät håller upp =)

  • tompee3

   Jag är på G. och 110 ska definitivt upp. Jag måste dock rehaba knäet lite mer. Som det är nu kommer jag förvärra det genom att köra TUNGT. Men snart så!

 • Jockemedkniven

  Snyggt! Du ser stark ut men hamnar på tårna i varje lyft. Det finns mycket mer att hämta med lite mer träning för att hitta bekväma lägen!

  • tompee3

   Tack jocke! Jo styrkan känns helt OK. Men som du säger så vet jag att det finns mer. Drar oftast lite för tidigt med armarna. Och ibland tappar jag balansen också. Men detta ska övas upp!

 • Jonken

  Bra jobbat! Tycker du frivändningar ger bättre resultat än chins tar väl ungefär på samma muskler? (kör chins ofta, aldrig testat frivändning)

  • tompee3

   Hej Jonken! Chins & frivänding är ganska långt ifrån varandra. chins tränar du lats & frivändning tränar du i princip hela kroppen. Frivändningen är en väldigt explosiv övning. och framför allt så tränar du styrka i benen & ryggen. Trapsen brukar vara ganska involverade också.

   Men jag tycker definitivt du ska testa på frivändning. En av de bästa övningar du kan köra. Dock krävs det en genomgång av någon som kan innan, så du inte skadar dig.

   Lycka till!