Diskutera inlägget: Under sommaren vill man inte gå på gym?

Under sommaren vill man inte gå på gym?

Varför är det så egentligen? Jag förstår givetvis att ni vill vara ute och träna, och utomhus går det att göra oerhört mycket, även jag älskar utomhus träning. Dock så faller det tyvärr ofta tillbaka på promenader och löpning. Vilket är kanonbra träningsformer, MEN det är inte styrketräning.

Under vintern bygger ni upp musklerna med styrketräning för att sedan på sommaren frysa träningskortet och träna utomhus. Det som händer under denna period är att man inte håller uppe den styrka som man lyckades bygga upp under vintern vilket kan resultera i att det inte är lika lätt att komma tillbaka och träna igen när hösten vankas. Och för er som menar att ni arbetar så mycket på tomten eller något liknande under sommaren, ni behöver också styrketräningen. Så mitt råd är. Fortsätt träna på sommaren. om än det bara är 1-2ggr på gymmet. Men gör det, gör det på morgonen, så har ni resten av dagen framför er.

Ser fram emot en härlig träningssommar!

 • http://www.monstermalla.se Malla

  Ja det känns väldigt tomt i gymmet på dagtid nu och gissar att ju varmare det blir desto färre kommer man se där.

 • VVG

  Våga Vägra Gym!

 • Jesse

  Under sommaren vill man inte träna alls eller inte lika mycket, menar du väl?:P

 • http://www.4-klovern.se ola

  På gym vill man väll gå året om, varför skulle sommaren vara en ursäkt att inte göra det ? Dygnet har väll 24 timmar året om !

 • http://www.4-klovern.se david

  På sommaren mår man kasst av för mycket frigjorda kromosomer och mjölksyra. I alla fall som jag minns somrarna.

 • http://emskeli.blogg.se Emmeli

  Får hoppas det inte är så varmt som det brukar vara på step in under sommarna. När jag inte klarar av all löpträning och sånt så är gymmet det enda träningssättet som funkar för mig! kan ju alltid hoppas på bra AC :)