Diskutera inlägget: Update från: Mårten Jonsson i USA

Update från: Mårten Jonsson i USA

3 veckor till hemkomst!

26-11-2011

Just nu befinner jag mig i Chicago på 1 veckas “semester”, det är thanksgiving break och vi har för tillfället ingen skola. Jag bor hos min lagkamrat Jacob tillsammans med hans familj i Tinley Park, 30 min utanför Chicago. Uppehållet i skolan var verkligen behövligt, jag kände mig lite less på skolan.
Annars flyter allt på som tidigare. Nu är det endast 3 veckor innan jag kommer tillbaka till Piteå. Dom tre veckorna som kommer upp lär bli riktigt tuffa, både med träning och skola.

Over and out!

// Lean machine

  • Kim B

    Detta var kul att läsa.

    Så man skälv får snabbt drömma om och få vara i såna större städer går som inte att jämföra precis lilla Piteå.

  • http://www.4-klovern.se ola

    Ser stekigt ut!