Diskutera inlägget: Utnyttja semestern till fullo – Träna!

Utnyttja semestern till fullo – Träna!

Det bästa av två världar: Träning + Vila!

Semestern är för dom flesta en period att få vila, komma bort från vardagen med jobb och allt vad den innebär. För dom flesta utesluts träningen helt under de veckorna och byts ut mot sol, bad, ÖL, grill och fest mm..

Absolut inget fel med det, men varför utesluta det ena eller det andra. I mitt fall så är semestern den optimala tiden på året för att träna. Återhämtningen är på top i och med effektiv vila mellan passen vilket i sin tur leder till roliga och possitiva upplevelser i gymmet med goda resultat.
Märker så otroligt tydligt på hur återhämtning går så sjukt mycket snabbare än när jag jobbar. Det gäller förstås framförallt folk med fysiska jobb som inom t.ex. byggbranschen men även den mentala återhämtningen blir bättre så att man kan säga att det gäller alla yrkeskategorier.

Så gör er själv rättvisa och träna riktigt hårt på semestern och ta vila från träningen när det är mycket på jobbet under höst och vinter istället. Ledigheten blir den samma medans resultaten troligtvis blir bättre:)!

//X:et

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Bra Skrivet matte!

  Du har verkligen visat att semestern har gett resultat i din träning. Riktigt kul att se!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Bra rader Xet!

  Din resa som sultan i PERSiska viken är inte över än. Vi har många barriärer kvar att spränga innan du kan slappna av & ta semester på riktigt =)

 • http://caam.shapemeup.se Cam

  Kan inte annat än instämma. Under ledigheter försöker jag alltid få ihop något slags träningsläger, antingen hemma eller borta. Så skönt att bara tänka på att äta, träna och vila :)

  Man kan inte träna för mycket, bara vila för lite!