Diskutera inlägget: Utvärdering av 2011

Utvärdering av 2011

2011 har varit ett extremt händelserikt år för min del, hur allt har artat sig skulle jag aldrig  ha kunnat gissa innan. Det mesta måste ändå ses som positivt.

Mitt längsta träningsuppehåll någonsin på över 3 månader, husköp och en enorm arbetsinsats under  ca 3 månaders tid,  mycket träning, yrkesbevis som betongarbetare, relativ lite skador mm. är en del av det som hänt i år!

Startade upp året med riktigt höga mål i både bänk och mark efter en bra träningshöst. Målen var dock lite väl högt ställda och jag har inte ens varit i närheten av 130 i bänken och 230 i marken som jag hoppats på men med tanke på hur året sett ut är jag rätt nöjd med det jag åstakommit. 5×5 på 100 kg i bänken som bäst och 190kgx3 i marken.
Över lag har inte träningen gått särskilt mycket framåt totalt sett över hela året i och med mitt långa träningsuppehåll men jag är helt klart nöjd med att jag kommit tillbaks till gammal form styrkemässigt efter uppehållet.
Har även kunnat börjat böja igen vilket känns jäkligt bra inför kommande års benträning, knäna känns bra:)

Körde även en diet under våren som gick riktigt bra till en början och efter ca 2 månader in i dieten hade jag uppnått min bästa form nånsin (i början av April), tyvärr så lyckades jag inte riktigt få till den där sista lilla formtoppen trots över 1,5 månads fortsatt försök. Mycket lärdommar till nästa diet.

Summerat har jag haft ett riktigt bra och händelserikt år och ser mycket fram emot vad 2012 har att bjuda på för spännande:)

God fortsättning på det nya året!// X:et

 

 

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Grymt Matte!

  Du är en riktig inspirationskälla. Det hoppas jag att du vet!

 • Mårten

  Kul läsning bror! All lycka under det nya året!

 • Steken

  Du är ju jävlat chefen Matte! Orka bry sig om 10 kg hit eller dit på marken, du har ju fan landat en av Piteås hetaste damer, hus med källare samt marmorplattor som dekoration.
  Skulle ranka din prestation under året i klass med Jens Byggmarks 2 världscup segerar (insane & oväntat)
  Fortsätt att inspirera oss alla andra med din energi & entusiams!!!!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Bra text & bra målsättningar !

 • live rima