Diskutera inlägget: Vad händer egentligen med 4K ?

Vad händer egentligen med 4K ?

4k 2010
OERHÖRT lite har skrivits, spridits samt förmedlats här inne under de senaste 3 månaderna. Sedan bygget av Step In Furu under sensommaren (där jag och Tomas var högst delaktiga) blev rekylen och efterdyningarna rätt hårda vilket resulterade i en utebliven lust att fortsätta i samma tempo som vi faktiskt hållt uppe här inne i ca 4 års tid.

När jag kollar igenom vårt arkiv blir jag förbluffad över hur många rader vi skrivit här inne, hur många filmer vi spelat in, alla projekt samt div. träningsläger osv. osv. ALLT DETTA i medvind, med hög motivation.

Här, nu, idag är läget annorlunda. Lusten av att skapa och förmedla är i botten och vi står inför ett vägskäl med valet att fortsätta (på något sätt) eller avveckla.

Att göra 4K till ett bolag och jobba bredare, seriösare, större är något som utvecklat oss på ett bra sätt, MEN samtidigt kräver ett större ball game en större arbetsinsats samt ett betydligt större engagemang. Att vi har “privata jobb” vid sidan av allt bloggande och filmande är för många lätt att glömma bort då man nästintill dagligen blivit spoilad med div. inlägg och filmer genom åren.

Hur mycket vi kommer att kunna leverera till er läsare i framtiden kan jag tyvärr inte svara på nu idag men jag hoppas att vi ALLA 4 ska hitta lite motivation och på ett eller annat sätt kunna förmedla lite glädje, humor samt inspiration till ER LÄSARE !

/ Ola

 • Ann-Kristin

  Vill bara säga att jag saknat er väldigt mycket, och att ni varit, och är, till stor inspiration! Era videor är oslagbara! Texten på mina armband är nu nedsliten men jag lyckades slita bort 7 kilo på mig själv också så lika glad är jag för det!

  • Ola E

   Hej Ann-Kristin !

   Tack så mycket för dina värmande ord. Kul att du gjort bra resultat och att banden har används flitigt =)

 • Jocke

  Synd att ni iprincip slutar skriva, ni har verkligen varit en motivation i mångt och mycket!! Att ni inte gör en sista satsning på sidan och öpnnar upp den för alla och gör den till en flytande blogg där folk som vill kan hoppa in och skriva peppade inlägg med bilder och filmer om träning och kost?! Med tanke på hur engagerade pålästa folk i “träningssvängen” är så tror jag absolut att det skulle funka!! Tack för dem här åren!

  • Ola E

   Hej Jocke !

   Som jag skrev i inlägget så vet VI inte ens själva vad som kommer att hända i framtiden med bloggen. Din ide är ju något vi delvis använt oss utav i form av veckans träningsprofil samt div. gästbloggare (av olika typer)

   Tackar ödmjukast för dina vänliga ord, ALLTID lika kul att få höra att vårt budskap uppskattas =)

 • Anna Karlsson

  Ni på fyrklövern är ett härligt gäng som har lockat fram många glada skratt genom era filmer, men framförallt ökat kunskapen och utveckligen hos mig och många andra tror jag! :) tack för allt och hoppas ni får tillbaka motivationen :)

  • Ola E

   Hej Anna !

   Skoj att du tycker så, väldigt kul att få läsa ! =)

   Vi får (som sagt) se vad som händer i framtiden med sidan.