Diskutera inlägget: Vägen mot +100kg – Återblick 1 år bakåt i tiden

Vägen mot +100kg – Återblick 1 år bakåt i tiden

 

För ca 1 år sedan så var jag i full kuggning med min diet (2011) 5-splitt i gymmet, CrossFit, olika typer av cardio, stenhårda intervaller. Samtliga dagar under 4 månaders tid med totalt invägda & uträknade måltider avlöste varandra, (kolhydatcykling, låg proteindagar, höga fettdagar, fasta, ätardagar etc etc..) allt för att lura kroppen till att frisätta så mycket fettsyror som möjligt.

Här Idag är min kropp & vardag något helt annat! Gymmträningen rullar på i vanlig ordning, men CrossFit, kardio & intervaller blir det inte mycket av. Min satsning på att väga +100kg är passerad & mer därtill (väger 110kg i nuläget). En stor del av den fokus som jag under förra året la på mig själv lägger jag nu på våra adepter i projektet (samt på lite annat folk som jag hjälper). Att få släppa lite på form, vikt & pressen på mig själv har jag upplevt som en skönt känsla & att få hjälpa andra personer till att förändra sin livsstil är något som jag verkligen älskar! Jag känner verkligen för alla i med som motgång.

Länkar in en film som är ca 1 år gammal, där jag utmanar självaste TTTT (Tomas Åström)
på en CrossFit challange!

 • https://twitter.com/#!/SwedishMo gås

  Du är ett köttmonster! Har fått bra inspiration från dig! Kjeeep it up! // Nedtrampade birkenstocks

 • tibban

  Det verkade regelrätt jobbigt det där!

 • Fredde Nilsson

  Så j*vla bra jobbat!! Du är ett monster Ola!! =)
  Ska testa det till sommaren! =)

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ gås
  Kul att jag junnat ge dig det! Grymt kul att fått hjälpa dig i din mognadsprocess, även om du fortfarande är äckligt nyfiken (på gott & ont) hahaha..!

  @ Tibban
  Det är regelrätt jobbigt Tibban, som ett Coopertest fast under 3-4ggr så lång tid!

  @ Fredde Nilsson
  Tycker jag absolut att du ska göra Fredde! Monster är dock att ta i =)
  Denna challange är brutal pga. airsquatsen som gör att man aldrig får ner pulsen…(under ca 40 min)

 • Micke

  Bra med massa du har nu alltså! Ska du gå upp ytterligare eller vad är planen framöver?

  Skön film, ser riktigt plågsamt ut. Men tack vare din magnifika uppladdning (köra volvo & käka ahlgrens) så gick det ju kanonbra :D

 • Chrille87

  Bara 70kg kvar innan du måste köpa ny våg…

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Micke
  Haha precis! Ahlgrens it is! Jag sk inte upp ett hekto till, ska dra mig ner mott 100 till sommaren!
  Kul att du skriver =)

  @ Chrille87
  MMmmm,, Känner mig safe!

 • Kim B

  Jasså Ola det är dag nu snart för en smygdeff ner till 100 ev lite lägre och sen fort upp bulk igen :D

  Skälv går det inte bra flr mig att få ner vikten utan lite upp men träningen går så sjukligt bra nu och vansinigt hungrig hela tiden så jag får passa på att ge den energin kroppen vill ha