Diskutera inlägget: Vägen till CrossFit SM 2012 (1 månad kvar) Del 39

Vägen till CrossFit SM 2012 (1 månad kvar) Del 39

Nu är det mindre än 1 månad kvar tills jag ska ställa upp i tävlingen. Det börjar kännas i kroppen att det närmar sig. Man funderar på vilka event som kommer att komma, hur motståndet ser ut osv. Min målsättning har varit att fara dit och ha kul. Jag gör detta för att lära mig. Men, det är dumt att säga att jag inte vill prestera när jag är där borta.

Ca: 170 anmälda i min klass…

…och mitt mål har alltid varit att komma på den övre hälften. Jag ska åtminstone gå vidare till dag NR 2. Sen får allting som händer där bli en bonus. Ett till mål har varit att jag ska lyckas ta mig igenom alla event som jag ställer upp i. Det är inte alltid en självklarhet att klara dessa grenar, då vissa kan vara extremt TUFFA.

Mina tuffaste utmaningar kommer vara…

…Att rycka över 60kg, klättra i rep, handstående & Double Unders. Men, jag gillar utmaningar & när man väl står där kanske det äntligen går lätt? Det jag ser fram emot är frivändning & stöt, chins, muscle ups & allmänt ganska tekniska övningar där jag anser mig själv kunna göra ganska bra ifrån mig.

Nu har jag kuggat upp träningen…

…Och för att få upp flåset till tävlingen så kommer jag köra:

– 1 rodd intervall-pass + 1 löp intervall-pass / vecka

– 4 CF pass / vecka vilket alla kommer se ut ungefär efter liknande mall:

– Tung basövning
– CF WOD
– Teknik träning

– 1-2 renodlade OL-pass / vecka

– 1 Teknik pass / vecka

Kommer alltid ha minst 1 vilodag / vecka.

Kommer bli en rolig tid framöver!

 • Kent

  Blir spännande å se hur det går:) Håller tummarna för dig!
  Vart kan man följa tävlingarna ?

 • Robban

  Kan bara hålla med, blir riktigt kul och spännande att följa din tävling. Vart kommer de att hållas?

 • D

  Kommer och hejjar på dig under tävlingen, önskar dig all lycka och självklart att du vinner hela skiten! ;)

 • träna mera

  Sjukt impad Tomme!!!

  Känns som att återigen, kommer min närvaro bli grädden på moset ;)

  eller vad säger ni: x:et och Ola ;)

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Tack allihop!

  Tävlingen är i Stockholm på Sätra Hallen. Jag vet inte om detta kommer sändas. Men hoppas att det finns någon livestream. Återkommer så snabbt jag vet!

  Kommer nog tyvärr inte vinna hela skiten, finns oerhört många duktiga. Men en plats på den övre hälften ska jag kunna fixa :P

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Träna Mera
  Klart att TTTT kommer att leverera på TOPP iochmed din närvaro. Du kan verkligen skänka magi Träna Mera! =)