Diskutera inlägget: Vägen till CrossFit SM 2012 (1 veckas break med TUNG träning) del 11

Vägen till CrossFit SM 2012 (1 veckas break med TUNG träning) del 11

 

Hello kära läsare!

Nu har jag kört på väldigt bra med min TUNGA träning och tänkte ta ett break i en vecka med TUNGA lyft. Därför kommer min träning bestå av enbart CrossFit pass i en hel vecka. Detta för att försöka  bryta lite mönster och få igång syntesen i kroppen.  Efter denna vecka med enbart CrossFit pass kommer jag gå tillbaka till TUNGA lyft och köra så i Ca: 1 och en halv månad till. Därefter kommer jag lägga om min träning.

Så här kommer det se ut ungefär under min CrossFit vecka:

Måndag: Fran
Tisdag: 4klöverns Press utmaning
Onsdag: Vila
Torsdag: Vila
Fredag: Linda
Lördag: Vila
Söndag: Cindy

Jag kommer att återkomma med tider och resultat över hur veckan sett ut. Samt försöka filma några av dessa passen också.

 • Längtar till del.12 mer än jultomten

  Varför vila 2dagar mitt i veckan!? Varför inte köra Fran sön kväll efter stängning? Varför inget löpning?? Varför bryta mönstret? / nyfiken

  // mvh

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  @Längtar till del.12 mer än jultomten

  Vilan väljer jag främst för att det inte ska slita allt för mycket men också för att jag har rätt mycket dessa dagar. Det kan hända att det blir något löppass, det vet jag ännu inte. Men jag bryter mönstret just för att jag denna vecka inte kommer ha tid till att träna så som jag gjort annars. Men också för att testa något nytt och se hur kroppen svarar när man kommer tillbaka till sin gammla träning.

 • Längtar till del.12 mer än jultomten

  Skulle uppskatta svar på samtliga av mina föregående frågor.