Diskutera inlägget: Vägen till CrossFit SM 2012 ( andra passet avklarat) del 13

Vägen till CrossFit SM 2012 ( andra passet avklarat) del 13

Godmorgon!

Idag är det torsdag, och jag är ganska körd i huvudet nu. Samtidigt som jag går PT skolan så jobbar jag på Step In, men det är ju tur att det snart är helg. Min fritid har var lika med 0 de senaste dagarna. Nu sitter vi i bilen på väg till Luleå & utbildningen. Jag tänkte ta och berätta lite hur mitt pass gick igår.

4klöverns pressutmaning

5*5 Bänkpress på kroppsvikt 70kg
5*5 militärpress på 0,75*KV 52,5kg
5*5 dips på 0,5*KV 35kg

Detta är alltså en utmaning vi kört förr. Den gången hade jag en tid på CA: 12:20. Nu lyckades jag klämma till med 10:45. Dock så finns det fortfarande tekniska aspekter som måste vägas in.

Militärpressarna var mer åt Pushpress hållet, men betydligt striktare än förra gången. Dipsen var dock lika dåliga som förra gången. Första 5 fixar jag med fullt djup, sen följer det med ett antal riktigt dåliga dips.

känslan i kroppen
Jag kände mig riktigt pigg, trots att jag totalt gick i väggen i måndags. Det tog 2 dagar för mig att återhämta mig. AV 7 MIN TRÄNING???? Jo, tydligen är det så effektivt! Men ja är tillbaka på banan och ska vila idag, eller, vi har ju träning hela dagen på skolan, så, njaa kanske inte!

Ha en grym dag allihop!

20111124-091616.jpg

  • http://www.4-klovern.se ola

    Bra jobbat TTT ! Volymen har sällan vart högre från morgon till kväll.