Diskutera inlägget: Vägen till CrossFit SM 2012 (CrossFit pass utomlands) Del 32

Vägen till CrossFit SM 2012 (CrossFit pass utomlands) Del 32

Den senaste månaden har tyvärr varit väldigt hattig träningsmässigt. Jag har inte direkt följt min plan utan kört väldigt korta, men intensiva pass. Jag har våndats med en förkylning fram & tillbaka och har haft lite problem med en axel. Det positiva är att styrkan fortfarande är kvar, det är nästan så att jag konstigt nog känner mig starkare nu. Samt känns uthålligheten riktigt bra också.

SM börjar närma sig. Ganska prick 3 månader kvar. Man hinner mycket på den tiden, dock krävs det att jag är målmedveten. Under sommaren kommer jag börja köra ännu mer CrossFit pass. Fokus ligger inte längre på att öka i styrka, dock behålla styrka. Nu måste jag börja få upp flåset så jag kan känna mig stark på tävlingarna.

Bifogar här ett grymt pass jag körde i Turkiet för en dryg vecka sedan. 5 minuter räcker gott & väl! Hare gött!

 • http://norrlandsbloggar.wordpress.com Norrlandsbloggar

  Ett länkarkiv med bloggar som har norrlandsanknytning håller på att byggas upp, har lagt till den här adressen eftersom jag vet att den “hör hemma” i norrland. Besök oss gärna och tipsa om fler bloggar!

  Hälsningar,
  Christina

 • SKF

  Hur länge har du “deffat” för att nå den form du har på videon? Vad väger du?

  • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

   SKF: för tillfället, deffar jag inte något. Jag tränar balanserat, äter balanserat. Ibland blir det mycket sött, medans vissa gånger mindre. Jag väger Ca:71-72kg.

 • http://www.4-klovern.se ola

  Bra film TTTT ! Skulle uppskatta en blogg om “känslan att leva ON/ON”