Diskutera inlägget: Vägen till CrossFit SM 2012 (CrossFit profil + PB i Frivändning & stöt) Del xx

Vägen till CrossFit SM 2012 (CrossFit profil + PB i Frivändning & stöt) Del xx

Nu är det mindre än 2 månader kvar innan jag ska tävla. Det börjar kännas i tävlingsnerverna lite nu. Även om jag har sagt att jag inte har några större krav på mig själv, så vill man ju ändå prestera bra. Dock så går träningen riktigt bra nu. Jag ökar i princip varenda pass och uthålligheten känns bättre & bättre.

Frivändningen med stöt var en hit senast när jag lyckades klämma till med både 92,5kg & 95kg, två PB på samma pass. Dock var jag så sjukt nära på att klara 100kg vilket är en riktig milstolpe för mig. Det kändes verkligen som att jag hade det i mig den dagen. Bifogar 2 filmer från dessa försök.

Försök #1

försök #2

Nu har jag även kittat min “Athlete Profile” på RCFFC sidan. Så ni kan gå in HÄR och klicka på Updates och bläddra tills ni kommer till min. För tillfället ligger min på sida “11”

Ni får ha en grym dag allihop!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Bra försök TTTT! Tänk att du nu postat så många delar på din CrossFit-resa att du måste skriva del XX =)

  Riktigt smart ide detta med en profil, riktigt intressant läsning!

 • Robban

  Fan va bra Tomme! Den andra hade du ju!!
  Hundringen är inte långt borta nu:)

  Kör hårt!

  • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

   Tack Robban! Jo den är inte alls långt borta nu. Jag måste ju ta mig tid och komma å träna med dig någon gång som kan de olympiska lyften ;)

 • Robban

  Det ser ut på filmerna som att du kan dem rätt bra själv, jävligt kul att se din utveckling, för varje video som kommer upp är stilen bättre och bättre! Vi får styra upp en träning, jag vet att jag har mycket att lära av dig med.