Diskutera inlägget: Vägen till CrossFit SM 2012 (CrossFit vecka dag1) del 12

Vägen till CrossFit SM 2012 (CrossFit vecka dag1) del 12

Igår så körde jag alltså mitt första CrossFit pass på Denna vecka. Det första passet var alltså:

FRAN

-21Thrusters 42,5kg
-21 Chins
-15 Thrusters 42,5kg
-15 Chins
-9 Thrusters 42,5kg
-9 Chins

På kortast möjligaste tid. Min tid blev: 6:38

En tid jag verkligen inte är nöjd med. Det kändes jätte bra de första 21 på både chinsen och Thrusters, men därefter så dog kroppen totalt. Det var längesedan jag var med om en sådan syreskuld som jag hade igår. Det isade genom hela kroppen. Det kändes som att det var någon som gjorde “tusennålar” på armarna. Det var som att de svävade bort någonstans. Det kändes som att någon hade skurit hål på mina lungor och det bara rann blod ur dem. En väldigt skum känsla. Jag har varit med om detta förut när man kört löpintervaller och tagit ut sig väldigt hårt. Men detta har då varit under loppet av 30 minuter. Inte under loppet av 6 minuter.

Hursomhelst så tog det Ca en kvart för mig att få ner pulsen efter åt. Hela dagen idag har varit mer eller mindre upp och ner. Aldrig riktigt kännt att jag har lyckats återhämta mig än. Vi går ju som sagt PT-utbildningen idag, och våran utbildare körde ett CrossFit-pass med oss idag. 5 minuter så var jag i väggen igen, trots att jag började lugnt. Lagomt skönt att ligga där i 40 minuter till. NJAA! Så som ni förstår så körde jag aldrig “Press utmaningen” som jag hade tänkt idag utan den blir imorgon istället. Om ni vill se hur det såg ut när jag körde FRAN, så finns det en film här. Varsågod!

 • http://gymhuvud.blogspot.com/ johan östberg

  riktigt bra jobbat det där Tomas, ska bli roligt att följa dig fram till crossfit SM!

  ///johan som var med på tammer. SE Blogg.

 • Bullseye

  Fifan så tungt det där såg ut! Inte var du och sprang på löpband på Inpuls i Luleå idag? Var någon där i 4-klövern t-shirt som såg ut att kunna vara du! :)

  • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

   @ Bullseye

   Det stämmer väldigt bra det. Jag är på PT utbildning på Inpuls i 3 veckor nu, så du lär säkert se mig fler gånger där. Och ja, det var tungt ;:)

   @Ola
   Nä, detta är verkligen en övning som måste testas för att förstå dens innebörd. INSANE jobbig!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Bra jobbat my freind! Tror inte folk riktigt förstår hur extremt jobbig denna challange är!

 • Bullseye

  Sedär! Har beställt ett par 4-klövern träningstishar som kommer att användas framöver! :) Bli inte förvånad om en flintskalle hälsar på dig då! :D
  Kör hårt!

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  @Bullseye

  Kul att höra! Haha, ingen fara. Kul att du läser bloggen. ;)