Diskutera inlägget: Vägen till CrossFit SM 2012 (Datum är satt) Del 28

Vägen till CrossFit SM 2012 (Datum är satt) Del 28

Igår när jag surfade in CrossFit Nordics hemsida så såg jag att datum äntligen var satt på CrossFit SM, eller så här är det. Tydligen får de inte kalla det för “CrossFit-SM” längre pga lagliga skäl. Därför kommer själva tävlingen nu att heta “Reebok CrossFit Fitness Championship – NORDIC“. I folkmun så kommer detta kallas SM ändå. Skillnaden här är att i denna tävling kommer hela scandinavien vara med. Alltså kommer jag nu tävla mot Norges, Finlands, Danmarks, Islands och Sveriges bästa CrossFit atleter. Detta innebär att kvaliteten på de tävlande kommer vara skyhög.

Tävlingarna kommer hållas 8-9 september i Stockholm, Sätra Friidrottshall. Detta innbär att det är Ca: 1 månad tidigare än vad jag trodde det skulle vara. Stressen började infinna sig, men denna tävling ska mest bli en se & lära tävling och försöka göra så bra jag kan utifrån min förmåga.  Kommer dock bli jävligt skoj att så många nationer kommer vara med att tävla. Längtar redan nu.

För mer info, gå in på www.crossfitnordic.se

  • Robban

    Då är det jävlar bara ladda Tomme! Kör hårt!

  • Stenmark

    Bara kötta på Tomas! Tänkte kolla om ni kommer köra några CrossFit pass genom Step In i sommar? Sjukt populärt här i Linköping :)

  • Janne

    Ser bra ut Tomme. Du kommer sopa mattan med dom andra – det känner jag på mig. Lycka till!